La CEH nu, la CEO da, prime pentru femei

Complexul Energetic Hunedoara nu va acorda, de Ziua Femeii, prime pentru angajatele acestei companii. Este o decizie de crizã luatã în consecintã, într-o perioadã grea pentru angajatele de la unitãtile miniere, sau de la preparatie, Prest Serv sau termocentrale.
Asta, în timp ce, la Complexul Energetic Oltenia sindicatele au anuntat cã vor da prime pentru femeile angajate la acest complex din Gorj, dar si de o zi liberã.
Facilitãtile sunt prevãzute în Contractul Colectiv de Muncã, iar potrivit acestui act, salariatele vor beneficia de o primã în valoare  de 150 de lei.Urmãtorul bonus financiar de care se vor bucura angajatii CEO va fi de Paste.
Atunci, cei peste 13.300 de salariati vor primi câte o primã în valoare de 1.000 de lei fatã de 700 de lei cât se acorda pânã anul trecut. Nici despre prima de Pasti nu se vorbeste încã la Complexul Energetic Hunedoara, desi aceasta este prinsã în Contractul Colectiv de Muncã, dar valorea ei nu a fost încã fãcutã publicã.
Diana Mitrache

2 comentarii la „La CEH nu, la CEO da, prime pentru femei

  • 5 martie 2018 la 19:07
    Permalink

    Prioritar sunt investitiile promise anul trecut de guvernul PSD – ALDE la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului .

  • 6 martie 2018 la 03:23
    Permalink

    primele nu sunt o prioritate

Comentariile sunt închise.