La Bradet, agrement si nunti, in aer liber

V -ati gandit vreodata sa va faceti nunta in aer liber, in mijlocul naturii? Ei bine, acum acest va fi posibil, in special la baza de agrement Bradet, dupa ce toate lucrarile de modernizare vor fi gata.

Lucrarile la baza de agrement Bradet se incadreaza in grafic, iar primarul Municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, a inspectat zona si a vorbit cu muncitorii. „ Ei au termen de finalizare sfarsitul lunii august – inceputul lunii septembrie si sunt convins ca lucrarile vor fi finalizate la termen ”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

Pe langa toate schimbarile care s-au facut zonei prin modernizare si reconfigurare, aici, la Bradet, se vor putea organiza chiar si evenimente in aer liber in amfiteatrul care acum se construieste.

“Se pot organiza si petreceri private. La solicitarea celor care doresc, acesta poate fi un loc in care se pot oficia si ceremoniile de casatorie, poate fi orice, depinde de idee. Pentru asta trebuie anuntat in prealabil la primarie, pentru a solicita aprobarea pentru momentul in care se doreste oficierea casatorie in alta locatie decat cladirea primariei”, a mai spus primarul Petrosaniului.

De asemenea, dupa ce proiectul integrat de reabilitare a Centrului Civic se va finaliza, primaria va scoate la licitatie si terenul pe care inainte a exista fosta cabana de la Bradet, pentru constructia unui local de alimentatie publica.

Luiza Andronache

Un comentariu la „La Bradet, agrement si nunti, in aer liber

  • 6 august 2012 la 09:39
    Permalink

    licitatie pe dracu toata lumea stie ca e cu dedicatie pentru siminel pingelica….sa se traga cu ierburile la umbra padurii ca la keops s a cam stricat treaba

Comentariile sunt închise.