Klaus Iohannis, turist în Parâng

Presedintele României, Klaus Iohannis a vizitat la sfârsitul acestei sãptãmâni statiunea montanã Parâng. Mai precis, sâmbãtã, presedintele României, Klaus Iohannis, alãturi de sotia sa, Carmen Iohannis s-au aflat în Parâng, într-o vizitã privatã. Cuplul prezidential a ajuns în masivul Parâng în jurul orei 10.00 si a urcat cu masina pânã sus în statiune, de unde au pornit pe jos într-o scurtã drumetie.  Apoi s-au oprit sã se odihneascã la cabana lui Rãzvan Marica. Oamenii s-au arãtat încântati de vizita pe care Iohannis a fãcut-o la cabana La Rãzvan, proprietarul acesteia Rãzvan Marica fiind absolut onorat sã fie gazdã. Vizita surprizã a presedintelui Klaus Iohannis în zonã a fost “strict secretã”, nici mãcar autoritãtile locale nu au aflat, decât dupã ce presedintele a plecat din zonã.

De altfel, toti au aflat despre vizita cuplului prezidential dupã ce Laura Marica a postat pe pagina sa de facebook o fotografie alãturi de presedinte si sotia sa. Fotografia a fost fãcutã de pe terasa pensiunii. În fotografia postatã pe Facebook de Laura Marica, sotia proprietarului cabanei, apar cei doi membri ai cuplului prezidential, vizibil încântati de ceea ce au vãzut la noi si proprietarii locatiei, în spate fiind vizibil Parângul înzãpezit. Imediat dupã postarea pe facebook a vizitei surprizã a presedintelui Klaus Iohannis, reactiile nu au întârziat sã aparã, majoritatea apreciind gestul presedintelui.

„Le place în zona noastrã. Acum 2 sãptãmâni erau pe la Sãlasul de Sus”.

„Foarte frumos cã nu a venit cu surle si trâmbite ca sã fie toate cã la carte”.

„Demult tare nu a mai fost un presedinte în Parâng. Dacã nu s-a rãtãcit în cãutarea Vãii Prahovei si a venit intentionat sper sã fi urcat cu telescaunul vechi si mai sper sã vinã si în iarnã la schi. Oricum ar fi… felicitãri Rãzvane esti un onorat si bine cã nu ai vândut cabana”.

Acestea sunt doar câteva din zecile de comentarii adãugate la fotografia de grup a cuplului prezidential alãturi de sotii Marica.   În timpul vizitei  particulare, familia Iohannis s-a oprit câteva momente si la biserica Catolicã din Petrosani pentru a se reculege. Desi vizita a fost neanuntatã existã totusi voci care sustin cã s-ar fi stiut cã presedintele urmeazã sã ajungã la munte deoarece cu o zi înainte drumul pânã sus în statiune a fost „raschetat” de niste  utilaje, ca masinile sã poatã urca în sigurantã.

Marius Mitrache

2 comentarii la „Klaus Iohannis, turist în Parâng

  • 16 octombrie 2016 la 23:07
    Permalink

    E bine ca a fost in Parang.Din nefericire,nu ne ajuta cu nimic.

  • 17 octombrie 2016 la 07:13
    Permalink

    Minierii sunt in greva, termoficare nu mai avem, tinerii nostri de foame pleaca pe capete sa spele wc-uri in Europa iar pe presedintele nostru il doare in dos de tara asta. In loc sa caute solutii pentru Valea Jiului presedintele nostru care este in vacanta inca din prima zi de mandat vine sa se plimbe.

Comentariile sunt închise.