Ioan David va sta cel putin douã luni dupã gratii

6Fostul sef al Politiei Deva, Ioan David, condamnat în dosarul Spumã si Bibanu, în urma evaluãrii comisie de eliberãri conditionate de la Penitenciarul Bârcea Mare, va sta cel putin douã luni în închisoare, pânã la reevaluare.

Ceilalti inculpati au termen de 4 luni pânã la urmãtoarea evaluare.

Ei au intrat cu totii în comisie marti, iar David a solicitat eliberea pentru cã a executat deja o parte din pedeapsã cât timp a stat în arest preventiv si are si vârsta necesarã reducerii pedepsei, adicã peste 60 de ani.

Fostul sef al Politiei Deva s-a predat la Politia Aninoasa si a fost dus direct la Penitenciarul Bârcea. În dosarul “Spumã si Bibanu” au fost arestate preventiv, începând din noiembrie 2004, 22 de persoane, acestea fiind trimise în judecatã prin rechizitoriu, în 28 decembrie 2004.  Ei au fost condamnati în 26 iunie 2007, la pedepse cu închisoarea între doi si nouã ani, de cãtre Curtea de Apel Pitesti. Decizia a fost contestatã la Înalta Curte de Casatie si Justitie, care a decis, în ianurie 2008, retrimiterea dosarului la instanta de fond, Tribunalul Arges.

Luiza Andronache

 

2 comentarii la „Ioan David va sta cel putin douã luni dupã gratii

  • 4 octombrie 2013 la 12:54
    Permalink

    Aceia din spate sunt spaiderman si grasi polutiei.

  • 4 octombrie 2013 la 12:54
    Permalink

    Salari mari HOO HAA.

Comentariile sunt închise.