Investitiile în infrastructurã continuã, la Lupeni

Consiliul Local al municipiului Lupeni a adoptat, în prima zi lucrãtoare a anului, un proiect care va avea efecte majora asupra calitãtii vietii cetãtenilor. Bulevardul Tudor Vladimirescu din Lupeni, principala arterã rutierã ce strãbate centrul acestei localitãti, va fi modernizat integral anul acesta, dupã ce, la finalul anului 2018 soseaua a fost modernizatã pe portiunea cuprinsã între Parcul CAP si Spitalul Municipal.
Pentru acest obiectiv de investitii, municipalitatea din Lupeni va  achita numai o cotã de cofinantare de 2%, cea mai mare parte a banilor fiind alocati din fonduri europene  nerambursabile.

”Am tinut foarte mult ca primul proiect pe care-l aprobãm în anul 2019 sã fie cel care vizeazã finalizarea investitiilor la Bulevardul Tudor Vladimirescu. În acest fel, am vrut sã transmitem semnalul cã investitiile în modernizarea infrastructurii  pietonale si de transport rutier rãmân si în 2019 un obiectiv prioritar al activitãtii noastre.

Vom încerca sã pãstrãm ritmul de executie al lucrãrilor la fel ca si în anii precedenti si sperãm sã reusim sã atragem noi si noi fonduri de investitii, pentru lucrãrile pe care cu totii ne dorim sã le realizãm în orasul nostru”, a declarat primarul Lucian Resmeritã.
Proiectul privind finalizarea lucrãrilor de modernizare a Bulevardului Tudor Vladimirescu din municipiul Lupeni a fost adoptat în unanimitate de consilierii prezenti.
Monika BACIU