Instanta de la Alba Iulia dã dreptate unui angajat al CEH

Instanta de la Alba Iulia a dat câstig de cauzã unui angajat al Com­plexu­lui Energetic Hunedoara. Dan Marinescu, angajat al termocentralei Paroseni, a învins Complexul Energetic Hunedoara.

Acesta s-a adresat instantei de judecatã dupã ce conducerea societãtii i-a modificat unilateral contractul de muncã. Curtea de Apel Alba Iulia a respins recursul Complexului Energetic Hunedoara, iar sentinta este definitivã, astfel cã Marinescu trebuie repus în drepturi. Dan Marinescu se afla în concediu de odihnã în momentul în care conducerea termocentralei a decis sã îi taie 40% din salariu.

„Prin asta cred cã se confirmã faptul cã în România justitia functioneazã. Iar asta mã ambitioneazã sã gândesc o lege sau un amendament la Legea Abuzului pe care sã o propun parlamentului, o lege prin care cei care comit abuzurile în institutiile de stat sã fie obligati sã plãteascã ei daunele si nu institutia din care fac parte, tocmai în ideea de a-i face pe acestia sã se gândeascã de mai multe ori înainte de a comite astfel de abuzuri”, a declarat Dan Marinescu.

În luna octombrie a acestui an, Dan Marinescu a fost repus pe functia pe care a ocupat-o prin concurs. Reamintim faptul cã Dan Marinescu cel care a ocupat functia de director proiect la Termocentrala Paroseni a fost schimbat de pe functie fãrã a fi notificat în prealabil.

Monika BACIU

4 comentarii la „Instanta de la Alba Iulia dã dreptate unui angajat al CEH

 • 13 noiembrie 2016 la 20:30
  Permalink

  domnul marinescu proaspat sef peste liberali vulcaneni sa fie atent are linga el un iuda care tradeaza la primul ciolan mai gros si anume liderul pontat fictiv lipitoarea care traieste pe spatele minerilor dl laszlo domokos care a tradat si o sa o mai faca interesant e cum organele legii nu se arata interesate de pontajul fictiv,deconturile si evaziunea de la satul de vacanta al minerilor,automate de cafea si alte mizerii facute de acest pseudolider….

 • 14 noiembrie 2016 la 18:44
  Permalink

  daca era un muncitor nu castiga

 • 26 noiembrie 2018 la 06:40
  Permalink

  De ce crezi tu , Lulu ca un muncitor obisnuit nu ar castiga ? Problema noastra , a romanilor este ca nu luptam pentru dreptate , pentru drepturile noastre pentru ca suntem lasi . Nici nu incepe razboiul si deja ne consideram infranti. Dan Marinescu este un om cat se poate de obisnuit….in instanta nu l-a ajutat faptul ca are studii superioare sau ca a detinut o anumita functie. L-a ajutat faptul ca are coloana vertebrala si nu a ingenuncheat iar justitia si-a facut datoria asa cum e normal sa se intample intr-un stat democratic. Eu sper sa continue si lupta politica pentru ca omul ( nu inginerul , nu colonelul sau ce alte titluri isi mai atribuie ile ) Dan Marinescu chiar are programe si proiecte ce pot schimba fata urbei si poate pune in valoare calitatea oamenilor din zona.

 • 26 noiembrie 2018 la 07:03
  Permalink

  Despre Zoli (d-l Domokos ) pot spune doar ca a beneficiat de avantajele pe care le-a avut orice lider de sindicat atat din minerit cat si din alte domenii de activitate din tara . Dar rezultatele l-au diferentiat de ceilalti (campaen de ex . ) inclusiv de cozma . Si nu cred ca cineva a mers cu o problema la Zoli fara ca acesta sa nu-l ajute in rezolvarea acesteia . Nu spun ca ar fi fost vreun sfant….doamne fereste . Dar trebuie sa-i apreciem si calitatile (pentru ca le are ) .Si nici nu a plecat din sistem cu averi , asa cum au procedat ceilalti lideri . Eu spun ca este un castig pentru partidul din care face parte ( oricare ar fi acesta ) pentru ca este un luptator , un organizator si un orator desavarsit . Sunt calitati dovedite pe parcursul carieirei , indiferent ca a fost ing . CFL , sef sector sau lider de sindicat . Tin sa precizez si faptul ca eu nu fac parte din niciun partid , si nu am cerut sau beneficiat de niciun ajutor din partea lui Zoli….asta ca sa nu va mai chinuiti sa scrieti ca as fi vreun apropiat .

Comentariile sunt închise.