Înjunghiat în scara blocului

Incidentul a avut loc, miercuri dimineata, în scara unui bloc din municipiul Vulcan. Victima, un bãrbat de 37 de ani, din localitate se afla în vizitã la un amic când a fost atacat de trei indivizi.  Sustine cã a fost înjunghiat de unul dintre indivizi, un tânãr pe care nu-l cunoaste si apoi târât într-un apartament.
”Am avut o sesizare în aceastã dimineatã, în jurul orei 8 si 25 de minute, în legãturã cu o persoanã înjunghiatã. Prezenta mai multe leziuni cauzate de corp tãietor – întepãtor, dupã cum ne-au spus medicii. Persoana este internatã în spital în stare stabilã, în afara pericolului. Se fac cercetãri pentru identificarea autorilor si stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor în care s-a comis fapta”, a declarat, ieri, seful Politiei Vulcan, Toma Mihu.
Potrivit unor informatii neoficiale, victima ar avea probleme de comportament si pe fondul consumului de alcool s-ar fi ajuns la agresiune. Ar fi avut un schimb de replici în scara blocului, cu cei trei tineri, aflati si ei în stare de ebrietate, iar de aici a mai fost un pas pânã la agresiune. În acest caz a fost întocmit un dosar penal iar în functie de ceea ce spun medicii legisti, politistii si procurorii putea ar putea schimba încadrarea juridicã a faptei. Cert este cã în acest moment se fac cercetãri pentru infractiunea de loviri si alte violente.
Maximilian Gânju

3 comentarii la „Înjunghiat în scara blocului

  • 20 decembrie 2018 la 07:35
    Permalink

    tipic pentru Valea Jiului…bautura peste masura, scandaluri, talhari ,furturi cat cuprinde….intr-un aspect mohorat ….cu niste cladiri care stau sa se prabuseasca pe niste amarati….mai zilele trecute un alt „‘imbuibat cu alcool „‘ a trecut la cele vesnice aruncandu-si in aer garsoniera mizerabila dintr-un bloc inconjurat de gunoaie…..urmeaza zilele urmatoare alte fapte ….”‘A LA VALEA JIULUI ”

  • 20 decembrie 2018 la 20:43
    Permalink

    Mai asta cu paharul si socialul,aberezi!Nebuni sunt in toata tara,in toata lumea,nu doar in Valea Jiului!Pentru cultura ta generala te anunt ca,de exemplu,in SUA nu se mai practica demult injunghierea ,, a la Valea Jiului”,acolo zilnic (da,zilnic),cineva primeste un glont in cap,pe strada,in magazine,in scoli!Adica tipic pentru SUA!Asa ca,mai baiatule,in domeniul violentei si criminalitatii,cei din Valea Jiului sunt mici copii comparativ cu americanii!Poti sa pricepi sau ,,e grele” pentru tine?

  • 21 decembrie 2018 la 00:01
    Permalink

    Fane, fi baiat destept si lasa-l draqu pe nebunu asta de tot scrie cu socialu, paharu, si mortii mamii lui… Nu sti cine-i? E nebunu de Brinzan, care de ciuda ca se inchid minele, o bolunzit de tot 🙁

Comentariile sunt închise.