Social

Înjunghiat de soția infidelă

B ărbatul înjunghiat a încercat să-și scape soția de pușcărie și le-a spus medicilor că a căzut peste niște cioburi de sticlă și s-a tăiat în zona inimii.

Personalul medical din cadrul Spitalului Lupeni a realizat că rana nu putea fi produsă de niște cioburi și a sesizat autoritățile, iar în urma cercetărilor s-a descoperit că agresoarea a vrut să-și ucidă soțul cu un cuțit. Bărbatul ar fi fost înjunghiat în pat, în timp ce ar fi adormit din cauza băuturii. ”Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată telefonic de personalul Spitalului Municipal Lupeni – CPU, despre faptul că a fost adusă o persoană de sex masculin ce prezenta o plagă înjunghiată la nivelul toracelui. Organele judiciare s-au deplasat la unitatea sanitară unde a fost identificată persoana vătămată (…) care a relatat verbal că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost înjunghiat cu un cuţit în zona pieptului de către soţia sa. (…)
Cu ocazia audierii a declarat că locuieşte împreună cu inculpata şi fiul lor, că la data incidentului, în jurul orei 10, a dus-o cu maşina pe soţia sa la locul de muncă iar după ce s-a reîntors acasă a consumat aproximativ 400 ml vodca, că după ce soţia sa s-a întors de la muncă a început să se certe cu el din cauza banilor, după care l-a atacat cu un cuţit luat din bucătărie, lovindu-l în zona inimii. L-a strigat pe fiul său iar acesta a apelat SNUAU 112. A declarat că nu solicită tragerea la răspundere a soţiei sale şi nu are pretenţii de natură civilă. A recunoscut că a minţit atunci când a declarat că s-ar fi rănit prin cădere pe nişte cioburi”, se arată în dosar.
Bărbatul a decedat anul trecut din alte cauze însă soția lui a fost judecată în continuare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Conform rechizitoriului întocmit de procurori, femeia în vârstă de 45 de ani, din Lupeni, a sugerat că soțul ei s-a înjunghiat singur. ”Pe parcursul procesului penal inculpata, prin apărător ales, s-a apărat în sensul că nu a săvârșit fapta iar persoana vătămată ar fi putut suferi leziuni prin accidentare sau auto-agresare şi, pe fondul etilismului cronic, ar fi fost în eroare cu privire la împrejurările în care ar fi suferit aceste leziuni”, se mai arată în dosar.
Suspecta a fost pusă sub ascultare iar anchetatorii au aflat că i s-a destăinuit amantului că ”s-a întâmplat ceva grav însă nu-i poate spune la telefon”. Alarmat, amantul a întrebat-o dacă nu i-a dat vreo boală, că nu înțelege ce ar putea fi așa de grav. Tribunalul Hunedoara a condamnat-o pe femeie la cinci ani de închisoare pentru infracțiunea de tentativă de omor, dar soluția nu este definitivă.