Inculpatii din dosarul Uricani contestã decizia instantei

Trei din cei patru inculpati din dosarul Uricani 2011 au contestat decizia instantei. Florinel Moldovan, Lucian Butari si Aurelian Dragos Ciucã au formulat apel la decizia instantei prin care au fost condamnati la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpã. Florinel Moldovan a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Dupã aflarea sentintei, fostul sef de la mina Uricani a contestat decizia instantei, decizie care prevede si un termen de încercare pe o perioadã de 6 ani. În plus, Judecãtoria Petrosani a stabilit cã inculpatii din dosar au de achitat ctte 120.000 de lei pentru copiii victimelor, 70.000 de lei pentru sotii si 20.000 de lei uneia din rudele victimelor care si-au pierdut viata în cumplitul accident de muncã de la mina Uricani din anul 2011. Deocamdatã, Florinel Moldovan este singurul care a contestat decizia instantei.
Reamintim cã, Dragos Aurelian Ciucã si Nicusor Florin Moga au fost condamnati la câte 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpã, cu un termen de încercare de 7 ani, Lucian Butari a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare 6 ani, iar Florinel Moldovan – 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare tot de  6 ani.
Monika Baciu

3 comentarii la „Inculpatii din dosarul Uricani contestã decizia instantei

 • 20 iunie 2018 la 09:02
  Permalink

  Eu nu le dadeam inchisoare cu suspendare….Sentinta corecta era sa-i oblige pe vinovatii astia sa mearga zilnic la mormintele victimelor si sa le aprinda cite o luminare, sa le puna cite-o floare, sa le ingrijeasca mormintele si sa-si ceara iertare cu voce tare, tot restul vietii lor, ca ei traiesc, iar sarmanii mineri zac in pamint din cauza incompetentei lor :(((

 • 20 iunie 2018 la 20:00
  Permalink

  Saracii electricieni vedeau mina o data pe luna,sau la dou? luni,…S-AU,eu sa ii ierte !

 • 21 iunie 2018 la 12:11
  Permalink

  cainii latra ursul merge

Comentariile sunt închise.