Incep exproprierile pe tronsonul Lugoj – Deva

Guvernul a decis declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul autostrazii Lugoj – Deva. Hotararea de Guvern creeaza cadrul necesar continuarii dezvoltarii infrastructurii rutiere din Romania, cu impact asupra judetului Hunedoara, dupa cum spune secretarul general al Guvernului, Attila Dezsi.

De asemenea, a fost adoptata hotararea pentru aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier national de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A., a unei suprafete de 16,4 ha, proprietate publica a statului, in vederea realizarii obiectivului „Executie autostrada Orastie – Sibiu”. “Hotararile adoptate astazi sunt deosebit de importante pentru judetul Hunedoara, intrucat creeaza cadrul necesar legarii tronsonului de autostrada ce se construieste in judetul Hunedoara de tronsonul Lugoj – Timisoara – Arad – Nadlac precum si continuarea, cu respectarea graficului de executie, a lucrarilor de constructie a autostrazii, a precizat Attila Dézsi.

Carmen Cosman

Un comentariu la „Incep exproprierile pe tronsonul Lugoj – Deva

  • 22 martie 2012 la 13:04
    Permalink

    : STOP PRIVATIZARI DOMENILOR STRATEGICE, STOP JAFULUI! Pentru realizarea acestui deziderat,ALIANTA ROMANILOR DE PRETUTINDENI ORANIZATIE APOLITICA, invita la începutul luni Mai-2012, mineri din Bazinul carbonifer al Vai Jiului si al Olteniei la un miting de protest, ce se va desf??ura la Târgu Jiu care va avea ca scop NATIONALIZAREA DOMENILOR STRATEGICE ALE ROMANIEI si tragerea la r?spundere penala a celor vinova?i de situa?ia dezastruoasa in care ne aflam cu to?ii.

Comentariile sunt închise.