Incendiu puternic la o halã industrialã din judetul Hunedoara

Un incendiu puternic a izbucnit la o halã industrialã din satul Uroi, judetul Hunedoara. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru stingerea flãcãrilor.
Potrivit  reprezentantilor ISU Hunedoara, incendiul a izbucnit luni seara, la o halã din localitatea Uroi. Aceasta era folositã ca depozit de geamuri termopan si profile PVC de cãtre o societate din Craiova. Interventia a fost dificilã, întrucât în zonã nu erau hidranti.
„Cinci echipaje de pompieri ale Detasamentelor Deva si Orãstie au luptat mai bine de trei ore cu un incendiu izbucnit la un depozit industrial. Focul s-a extins la acoperisul cu o suprafatã de aproximativ 200 de metri pãtrati. Au mai fost distruse în incendiu piese de mobilier, patru metri cubi de lemn, piese de profil PVC, sticlã termoizolantã si utilaje de lucru. Pompierii nu doar au lichidat incendiul, ci au reusit sã îndepãrteze pericolul propagãrii focului la locuintele învecinate. În operatiune au fost implicate cinci masini de pompieri cu capacitate de 9.000, 6.000 si 2.000 de litri. Interventia a fost grevatã de lipsa hidrantilor în zona depozitului”, a declarat,  Anemona Doda, purtãtorul de cuvânt al ISU Hunedoara. Dupã stingerea incendiului pompierii au concluzionat cã, cel mai probabil, acesta a fost generat de un scurtcircuit.