Încã 30 de zile de arest preventiv

Bãrbatul din Vulcan acuzat cã a molestat fetita iubitei sale, o copilã de doar patru anisori, rãmâne în continuare în arest preventiv.
Tânãrul de 22 de ani, din Vulcan, este învinuit cã a abuzat sexual în mod  repetat o fetitã de patru ani, iar de grozãvie stia si iubita lui, mama copilei. Femeia este si ea cercetatã penal sub control judiciar.  Vulcãneanul,  Alin D., se aflã în spatele gratiilor încã de când a  fost  descoperitã grozãvia comisã iar zilele  trecute magistratii  i-au prelungit cu încã 30 de zile mãsura preventivã.
Anchetatorii spun cã totul a iesit la ivealã dupã ce bunica a observat cã fetitei îi este teamã de individ. Femeia a sesizat autoritãtile si în urma cercetãrilor s-a descoperit totul.  Mai mult decât atât, anchetatorii au mai aflat cã mama copilei, o femeie în vârstã de 26 de ani, tot din Vulcan, ar fi practicat prostitutia si pleca deseori de acasã. Iubitul ei o lua pe copilã de la bunicã pe motiv cã se îngrijeste de ea si o abuza sexual.  Calvarul copilei avea sã înceapã în iarna anului trecut, când iubitul mamei sale a început sã o supunã la perversiuni sexuale.  Cei doi, mama si bãrbatul cu care trãia, dansau goi în fata micutei si o obligau sã asiste la scenele de sex dintre ei.
Maximilian Gânju