În goana dupã voturi, liderii PNL îsi decimeazã oamenii si fac deservicii candidatilor

Liderii PNL – filiala judeteanã Hunedoara îsi decimeazã oamenii si aduc mari deservicii celor impusi ”de muschii lor”. În câteva din cele sase demisii din Organizatia PNL Petrosani se explicã aceastã goanã dupã voturi cu orice pret tranformând ceea ce se crede o victorie într-un posibil esec lamentabil. Schimbarea peste noapte a candidatului pentru functia de primar al Petrosaniului a declansat un recul în simpatia pentru PNL, atâta câtã era, dar si pentru Tiberiu Iacob Ridzi introdus parsiv pe usa din dos, desi este favoritul în cursa electoralã localã. … mai departe

2 comentarii la „În goana dupã voturi, liderii PNL îsi decimeazã oamenii si fac deservicii candidatilor

 • 26 februarie 2016 la 14:34
  Permalink

  Maria Czane aceasta Ioana D’arc a PNL Petrosani spoieste gardurile din oras de atata moralitate.
  Oare atunci cand a fost angajata sa se ocupe de aprovizionarea cu piese auto la SC Gospodarie SA fara nici un fel de experienta in domeniu (facultatea a absolvit-o ulterior) a fost moral? sau atunci cand a ajuns diriginta la Posta din Petrosani fara nici un fel de experienta a fost moral, in conditiile in care sint doamne care lucreaza la posta din Petrosani de peste 20 ani si poate meritau sa fie promovate?
  Sa fim seriosi si sa lasam balcanismele si duduile de mahala care se victimizeaza. 🙂

 • 28 februarie 2016 la 18:46
  Permalink

  poti sa lucrezi intr un domeniu si 50 ani daca esti prost nu promovezi …..parca ar fi madam munich in spatele acestor comentarii rautacioase.

Comentariile sunt închise.