În ce stadiu se aflã proiectul Green Line Valea Jiului?

Municipalitatea de la Vulcan este liderul de asociere în proiectul care priveste  implementarea unui sistem de  transport ecologic în Valea Jiului.
Autoritãtile locale de la Vulcan fac precizãri cu privire la stadiul în care se aflã proiectul. Astfel, “Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petrosani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani Green Line Valea Jiului” – Componenta 1 – POR 2014-2020” este admis la eligibilitate, la fel si ”Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petrosani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani Green Line Valea Jiului”. Proiectul ”Green Line Valea Jiului” ar urma sã fie implementat cu fonduri europene. Depoul autobuzelor electrice va fi la Vulcan, iar statiile de cap ar urma sã fie la Petrila si Uricani.
Pânã acum au fost luate în calcul mai multe tehnologii în domeniul  transportului ecologic cum ar fi cea de la Siemens ori Volvo, constructori care produc mijloace de transport ecologice asa cum se cere în proiectul european. Proiectul „Linie verde de autobuze  electrice între Petrila-Petrosani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani GREEN LINE VALEA JIULUI”, dacã va deveni realitate, ar trebui sã ofere servicii moderne de transport public în comun la preturi mici.
Proiectul de anvergurã ar rezolva transportul între cele sase localitãti ale regiunii utilizând energia electricã, nepoluantã, în conditiile în care în acest moment serviciul este asigurat cu microbuze.
Monika BACIU

Un comentariu la „În ce stadiu se aflã proiectul Green Line Valea Jiului?

  • 10 septembrie 2018 la 21:17
    Permalink

    Bani se vor termina pe proiecte

Comentariile sunt închise.