Hunedoara- atractie la Târgul de Turism al României

De la un an la altul se înregistreazã un interes tot mai mare pentru obiectivele turistice din judetul Hunedoara, iar oferta prezentatã la Târgul de Turism al României, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, este cât se poate de atractivã.
Castelul Corvinilor, Cetatea Deva, Sarmizegetusa Regia si cetãtile dacice, statiunile de schi Parâng alãturi de celelalte din sudul judetului, Retezatul, Vâlcan ori Parâng sunt doar o parte a  atractiilor hunedorene.
Judetul Hunedoara este reprezentat la cel mai mare târg de profil din România de cãtre Agentia de Dezvoltare Economico-Socialã a Judetului Hunedoara (A.D.E.H.) din cadrul Consiliului Judetean Hunedoara, cu sprijinul unor centre de informare turisticã, cum ar fi cel din Petrosani, dar si întreprinzãtori privati din judet. La Târgul de Turism al României, aflat la cea de-a 42 a editie,  vor prezenta oferte de turism peste 230 de firme de profil tãri ca:  Austria, Bulgaria, Franta, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Japonia, Republica Moldova, Palestina, România, Sri Lanka ori Turcia.
Maximilian Gânju