A utoutilitara, un Mercedes Benz, le-a fost confiscată de anchetatori și pusă sub sechestru de către procurori și judecători.

Cei patru hoți dăduseră atacul la o subunitate a Comple-xului Energetic Hune-doara, iar acum sunt judecați pentru furt calificat. Anchetatorii au mai descoperit că nici unul dintre hoți nu avea permis de conducere.
”Inculpatul a fost depistat de organele de poliţie în timp ce conducea autoutilitara fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi cu numere false de înmatriculare, după ce anterior, în aceeași zi, împreună cu inculpaţii (…) au sustras componente aferente căii ferate (traverse din lemn) din incinta Preparaţiei Coroieşti, bunuri ce aparţin Complexului Energetic Hunedoara S.A – Sucursala Presterv Petroșani şi care au fost găsite cu ocazia controlului din compartimentul de marfă al autoutilitarei. (…) S-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra autoturismului (…) în vederea evitării ascunderii, distrugerii, înstrăinării sau sustragerii de la urmărire a bunului care face obiectul confiscării speciale”, se arată în dosarul de la Judecătoria Petroșani. Polițiștii au restituit bunurile furate societății miniere, însă cei patru hoți nu scapă de acuzații.