Hotelul Rusu se redeschide pentru turişti

Hotelul Rusu îşi redeschide porţile. După mai bine de două luni în care locaţia a fost închisă din cauza pandemiei de coronavirus, acum Hotelul Rusu, situat la poalele munţilor Parâng, se redeschide.
Administratorul complexului vine cu o nouă viziune.
Cristian Tamaş, administratorul Hotel Rusu, vine în sprijinul producătorilor locali. Pandemia de coronavirus a afectat grav industria Horeca.
Oamenii de afaceri caută soluţii pentru a ieşi din criza aceasta fără precedent.
“Joi, 4 iunie, vom redeschide Complexul Rusu (hotelul cu sistem de room service şi terasele exterioare), în condiţii de siguranţă maximă.Dorim să introducem şi să promovăm în meniul nostru produse tradiţionale locale bio, astfel producătorii locali interesaţi ( din Valea Jiului şi din Tara Hategului ) pot lua legătura cu noi la numărul de telefon 0742087111”, arată reprezentanţii Hotelului Rusu.
În această perioadă s-a vorbit foarte mult despre sprijinirea producătorilor locali, iar măsura luată de cei de la complex este clară.
“Obiectivul clar este promovarea produselor româneşti şi colaborarea doar cu furnizorii români ,evitând companiile multinaţionale şi lanţurile de firme care au speculat din plin această criză. În acest sens, una în măsurile luate începând cu 4 iunie este vânzarea la recepţia hotelului a măştilor de unică  folosinţă cu 3 straturi la preţul real de achiziţie de 1,2 lei/bucata( maxim 30 bucăţi/ persoană, minim 1 bucata/ persoana). Vă aşteptam cu drag!”, mai arată cei de la Hotelul Rusu.
Cosmin BACIU