Hercules Lupeni. Anul 4. Editia 2014-2015 – Lot omogen, disciplinã si constantã

Iatã cã si la al treilea campionat consecutiv în Liga a IV-a hunedoreanã, Hercules Lupeni a fãcut fatã cu brio, unui campionat în care s-a bãtut pânã înspre final cu Cetate Deva, în lupta pentru locul 1.

Marele merit este fãrã îndoialã, a tot ceea ce înseamnã seriozitate la nivel de staff: Nelu Hategan (presedinte), Vali Baraghin (vicepresedinte), Dan Voicu (antrenor), Petre Drãgan (organizator).Echipa a jucat în trendul de acum obisnuit, mereu pe atac, fãrã a neglija apãrarea.

Darius Ursachi, „dublã cetãtenie”!

Darius Ursachi (20 ani) a venit din retur la Lupeni, cu un „bagaj” de 8 goluri marcate pentru Jiul în tur. S-a impus rapid ca un jucãtor de gura portii, marcând 7 goluri si pentru lupeneni. Cu cele 15 goluri marcate pentru ambele echipe, Darius Ursachi ocupã locul 6 în clasamentul Ligii a IV-a Hunedoara. O apãrare care s-a dovedit a fi cea mai bunã din campionat (doar 20 goluri primite), o echipã care a reusit sã se impunã de multe ori si în deplasare, acumulând 36 puncte, cu câte 6 victorii în tur si tot atâtea în retur!

Un golaveraj de invidiat în deplasare, 32-13.

Echipa a avut o coloanã vertebralã bazatã pe D. Morar (în tur), Adi Farcas (în retur), M. Dumitrescu, Curtean, fratii Harangozo si rotirea celor din atac, M. Filip, Soare, R. Moldovan, D. Ursachi, care au marcat împreunã 33 de goluri, un sprijin deosebit venind si din linia a doua, cu Harangozo I (9 goluri) si Brândusa (13 goluri). Andrei Crisan a crescut mult fatã de sezonul precedent, iar Ciocârlan si Harangozo II (9 goluri împreunã) au fost mintea limpede a echipei. O echipã ce poate ataca fãrã probleme si la anul locul 1.

Echipa standard: A. Farcas (D. Morar) – Ciorâia (Ungurianu), M. Dumitrescu, Curtean (D. Savu), A. Crisan (Al. Baltaru) – Al. Cojocaru (Gârda), Ciocârlan, Al. Harangozo I (M. Pop, Bursuc), A. Harangozo II (Brândusa) – R. Moldovan (Soare), D. Ursachi (M. Filip)

Golgeteri:
13 goluri: R. Moldovan, Brândusa
9 goluri: Al. Harangozo
8 goluri: I. Filip
7 goluri: And. Harangozo II, D. Ursachi
5 goluri: Soare, Al. Cojocaru
3 goluri: Gârda
2 goluri: Dumitrescu, Crisan, Ciocârlan, Ungurianu

Dan Voicu, antrenor Hercules Lupeni: „Jucãtori de caracter”

Aflat la al doilea sezon la Hercules Lupeni, antrenorul Dan Voicu a spus: „Întotdeauna mi-am dorit performantã. Încet-încet, la Hercules Lupeni s-a format o echipã solidã, cu jucãtori de caracter. Sunt multumit de ceea ce au reusit în acest sezon si sper ca de la toamnã sã reusim o treaptã în plus”.

Scorul campionatului

În etapa a 24-a (2 mai 2015), Hercules a realizat scorul campionatului, 18-0 cu Metalul Criscior! Andrei Harangozo (II) a marcat patru goluri, Brândusa si Gârda reusind si ei, fiecare câte o triplã.

Genu TUTU