Heius apostrofat de Resmeritã: „Sunt destul de tânãr, cât sã îl astept!”

Dupã ce liderul liberalilor hunedoreni Lucian Heius  a cerut demisiile a 3 reprezentanti PSD, Cristian Resmeritã, în calitatea sa de prim vicepresedinte al PSD Hunedoara, a denuntat public acest demers.
În fapt, Cristian Resmeritã nu a fost de acord cu afirmatiile liderului liberal si i-a pus în vedere cã îl va astepta la cotiturã.
„O sã îl sun dupã aceastã conferintã, ca sã nu afle din presã, sã nu mai ameninte membri PSD, pentru cã, sunt suficient de tânãr sã îl astept, cât va fi nevoie, si ceea ce încearcã unor membri PSD, adicã sã îi execute, va pãti de la mine. Sã stiti cã viata asta e complicatã si sã nu ameninte cineva din PNL, membrii PSD, doar pentru cã asa doreste!”, a spus Cristian Resmeritã, prim vicepresedinte PSD Hunedoara.
Lucian Heius, liderul PNL Hunedoara a cerut  demisiile inspectorului general al ISJ Hunedoara Maria Stefãnie, pentru cã ar fi semãnat panicã în rândul profesorilor, dupã ce le-a zis cã nu se dau salariile din cauza Guvernului Orban. A cerut demisia directorului de la Sanatoriul Brad, Mirela Popescu, care ar fi anuntat angajatii Sanatoriului de Pneumoftiziologie cã nu iti iau salariile din aceleasi motive.  Dar si a lui Samuel Dioane, directorul CEH, care a gestionat situatia ce a dus la criza de la Complexul Energetic Hunedoara. Cu nicio afirmati nu a fost de acord Cristian Resmeritã si a fãcut public afirmatia cã, atunci când va putea, îl va taxa la fel pe Lucian Heius.
Diana Mitrache

9 comentarii la „Heius apostrofat de Resmeritã: „Sunt destul de tânãr, cât sã îl astept!”

 • 17 noiembrie 2019 la 19:24
  Permalink

  acest ,,nimeni” pe numele sau Razmerita se crede buricul pamantului. sub inteleapta sa conducere Valea a ajuns unde a ajuns, dar in loc sa taca, el face ceea ce fac toti PSD-istii: sa jigneasca, sa atace pe altii si nu suporta ca si altii ar putea avea dreptate. a uitat sa spuna productia de carbune a Vaii, datoriile CEH-ului de numai 262.000.000 lei(doua sute sase zeci de mii lei pt.cei ce nu le au cu cifrele) pe 6 luni si ce masuri deosebite a luat pentru redresare. poetul spunea,, e usor a spune vorbe cand nimic nu ai de spus. cam asa si la acest personaj pe care nu inteleg cum il mai rabda cei din vale. valea cea rosie va primi ceea ce merita sub conducerea acestui nimeni, adica va primi :,, NIMIC”. banuiesc ca tot el a rezolvat ordonanta cu veniturile de completare pe care din ianuarie ,, tuta nationala” votata masiv de vale a tot dat-o dar n-a apucat fiind trimisa in somaj

 • 17 noiembrie 2019 la 20:03
  Permalink

  O fi Resmerita tanar dar ii scapa faptul ca este membrul unui partid batran. Foarte batran. In zece ani electoratul PSD se va diminua natural cu cel putin 30%. Asteptarea lui va ramane neimplinita.
  Statistic vedem ca din 1990 electoratul FSN (FDSN, PDSR, PSD) s-a diminuat dramatic. La o generatie s-a pierdut cca. 80 % din electorat. Acum mai au un bazin de 2 – 2,1 mil. din 18,2 mil. de romani cu drept de vot. Peste 20 de ani PSD = PNTCD.
  De la o generatie la alta nostalgicii comunismului dispar, iar simpatizantii se diminueaza dramatic, notiunea insasi fiind expirata. Comunismul devine istorie. Pe de alta parte nivelul de educatie creste cu fiecare generatie. Oamenii devin mai instruiti, mai informati. Prosteala nu mai tine.

 • 17 noiembrie 2019 la 22:16
  Permalink

  Nu credeam ca si pesedeii din provincie au apucaturi de derbedei teleormaneni…

 • 17 noiembrie 2019 la 22:34
  Permalink

  tu nu vezi ce diferenta colosala este intre orasele din valea jiului si alte orase din alte zone ale tarii…….parca te intorci cu zeci de ani in timp cand intrii in valea jiului………in timp ce in alte zone se construiesc ansambluri rezidentiale cu zeci daca nu sute de constructii in curs……cladiri de birouri…….noi si noi companii care apar de la o luna la alta……sute daca nu mii de locuri de munca …..unele cu salarii chiar foarte bune……..iar in valea jiului se sta in frig fara apa calda …..in niste blocuri prapadite prin care cresc buruieni si care sunt de o degradare care iti intoarce stomacul pe dos…….fara locuri de munca……fara alternative……..SI FARA NICI O DORINTA DE SCHIMBARE………sa te afli la 300 km de vest de iesirea din tara ….si sa fi in halul asta de inapoiere ………iar tu sa votezi aceeasi si aceeasi oameni……….inseamna ca esti chiar „spalat pe creier”……..sa ajungi in situatia in care rade de tine „ca zona pana si fundul moldovei ” ……..sa nu produci local nimic……….sa ai singurii angajatori niste magazine de second hand, cateva case de pariuri si cateva pensiuni paduchioase cu angajati sezonieri fara contracte de munca reale ?????……..asta e marea „industrie”pe care v-au oferit-o ?????……..astea sunt locurile de munca pe care vi le doriti in continuare ???????…….chiar nu va dati seama in ce hal va aflati ?????

 • 18 noiembrie 2019 la 05:50
  Permalink

  Nu fii cretin ,vino s? construiesti in Valea Jiului facilitati exist?, Heius, mafiotul de frunte a judetului cu acolitii lui a distrus economia în Vale. Dorita lor ca si a ta, este FURTUL din buzunarele oamenilor .

 • 18 noiembrie 2019 la 08:53
  Permalink

  vad ca multi nu inteleg ca nu conteaza daca se da carbune s-au nu ca merg termocentralele s-au nu si acea cum spunea si „turistu „minele sunt tinute doar ptr ca minerii sunt „masa de manevra” si asa cum le-a tinut PSD asa le va tine si PNL ca doar mai urmeaza si alte runde de alegeri,asa ca nu va mai mirati ca ceh-ul s-au cum se va mai numi el va functiona chiar si cu cele doua termocentrale oprite

 • 18 noiembrie 2019 la 11:07
  Permalink

  ………sa ai singurii angajatori niste magazine de second hand, cateva case de pariuri si cateva pensiuni paduchioase cu angajati sezonieri fara contracte de munca reale ?????……..asta e marea „industrie” pe care v-au oferit-o ?????……..astea sunt locurile de munca pe care vi le doriti in continuare ???????…….chiar nu va dati seama in ce hal va aflati ?????……..DUPA 30 DE ANI……NICI ACUM NU VO VENIT MINTEA LA CAP……..tot incuiati ati ramas ??????……..nu e destul ca v-ati facut de ras fata de o tara intreaga in niste vremuri apuse………chiar sunteti batuti in cap ……pana si fundul moldovei si al olteniei s-a desteptat in al 12-lea ceas………..voi tot la nivelul ala de innapoiere ati ramas…….intre voi si alte orase gen cluj timisoara oradea sibiu …..este o prapastie in gaura timpului……chiar nu vedeti in ce hal v-au adus si cum v-au prostit ????…..iar voi sa ai alegeti in continuare ??????…….ati ajuns in situatia in care oricarui om din tara asta ai pomenesti de valea jiului …in secunda doi …..bufneste in ras

 • 18 noiembrie 2019 la 11:24
  Permalink

  Ori esti prost ori esti prost… ma tem ca amandoua. Tu nu vezi ca de sarac ce esti nu ai dupa ce bea apa, ce sa fure de la tine?!? doar atat mai poti sa-i lingi labele la „tuta”

 • 21 noiembrie 2019 la 23:50
  Permalink

  PAPAGALUL asta a ajuns primar cu 30% .Daca nu era dragnea la butoane era un amarat de profesor habarnist.

Comentariile sunt închise.