Handbal / Victorie în Derby

Echipa de junioare III (15 ani) a CSS Petrosani îsi continuã seria succeselor. În weekend-ul trecut au dispus cu o victorie la opt goluri diferentã, 32-25 cu HC FEFS Craiova, una dintre candidatele la primul loc.

Petrosenencele au avut o reprizã secundã mai bunã, reusind în final sã se impunã, având în Denisa Surd un mare… rateur, dar si marcator, înscriind 11 goluri.

C.S.S.P. a folosit echipa: Sara Rus, Ananmaria Szollsi (portar), Denisa Surd (11), Andreea Târle (9), Adriana Petrita (7), Daria Câmpean (2), Raluca Vânãtoru (2), Iulia Iancu (2), Bianca Iancu, Giulia Kovacs, Bianca Bârlida, Cosmina Dobrescu, Andrada Tomescu, Stefania Bors, Roxana Mot. „O victorie pretioasã, care ne-a consolidat primul loc în serie, ceea ce ne dã dreptul sã participãm la turneul semifinal I, din aprilie a.c. Meciul cu echipa din Craiova a fost sãrac în actiuni tactice. Am ratat exasperant de mult, la acest capitol punând pe seama lipsei de concentrare si a atitudinii în joc, atât în apãrare, cât si în atac. E bine însã cã am câstigat, dar greul de acum urmeazã. Succesul nostru de acum va depinde de implicarea sportivelor in procesul de antrenament, atât în prezentã, cât si ca implicare în modul de abordare a pregãtirii lor”, a declarat prof. Daniel Brânzãu, antrenorul CSSP.

GENU TUTU