Actualitate

Hala pietei se degradeazã continuu, din vina constructorilor

Hala pietei din Petrosani, care nu mai are acoperis din luna  septembrie, se degradeazã continuu, iar edilii dau  ultimatum constructorului.  De cel putin douã sãptãmâni, muncitorii din Bucuresti trebuiau sã înceapã lucrãrile si firma a întârziat în tot acest timp, desi s-a dat ordinul de începere.
În halã plouã ca afarã si fiecare chiosc se degradeazã din acest motiv. În plus, zeci de oameni care lucrau în acestea au rãmas fãrã servici, însã,  situatia pare fãrã rezolvare si chiar ar putea sã mai dureze o vreme. „Firma care a câstigat licitatia si care este din Bucuresti, nu s-a prezentat încã la obiectivul pe care îl are de reparat. Am discutat telefonic, dacã luni dimineatã nu se apucã de lucru, reziliem contractul si reluãm procedura de licitatie”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
O furtunã puternicã, iscatã din senin, la începutul lunii  septembrie, a distrus complet acoperisul Pietei Centrale din municipiul Petrosani. Tabla, scândurile si bucãti mari din constructie au fost pur si  simplu spulberate de vântul puternic, iar toate s-au prãbusit peste zona în care se aflã chioscurile de pâine, sau în spatele pietei.  Potrivit site-ului electronic de licitatii publice, lucrarea de la Petrosani a fost licitatã la pretul de  250.967,65 lei si cu acesti bani se va reface acoperisul pe o suprafatã de circa 1.300 de metri pãtrati, vor fi înlocuite bunurile distruse de infiltratiile din urma ploilor, dar si zugrãveala întregii clãdiri.
Diana Mitrache

One thought on “Hala pietei se degradeazã continuu, din vina constructorilor

  • D-le Primar ! ceea ce va sta dvs in putere (in spiritul si litera legii !) este sa reziliati contractul cat mai repede cu bucurestenii si la procedura de achizitii directe sa notificati in catalogul electronic doar participantii la viitoarea licitatie publica (cu ofertanti care executa astfel de lucrari) din ARDEAL . Faceti-o ! . Sunt mult mai seriosi si eficienti decat cei din Bucuresti sau oricare altii din alte zone. Legea va da dreptul la achizitie directa daca valoarea lucrarii (fara TVA) este mai mica de 441 730 lei . Or daca cu „fomistii de bani ” din Bucuresti ati licitat lucrarea cu cat ati licitat-o …ardeleni-s oameni faini . Cu sau fara TVA ! 🙂

Comentariile sunt închise.