Gratuitãti pentru pensionari pânã în 2018

8Pensionarii din minerit ar putea primi deconturile la energia termicã si electricã pânã în 2018. Acest lucru a fost agreat si de reprezentantii ministerului de resort si cei de la Societatea de Închideri de Mine pregãtesc banii. Totul, însã, mai are nevoie de acordul Uniunii Europene, care nu va veni mai repede de 4 luni. Pensionarii mai primesc o undã de sperantã si de la ministrul Energiei. Aurel Anghel, directorul SNÎMVJ, spune cã a discutat marti la Bucuresti acest aspect si sunt sanse mari sã fie acceptatã propunerea.

„Chiar marti, am fost la Bucuresti si am avut o discutie cu domnul ministrul Rãzvan Nicolescu, discutie extrem de pozitivã, în care dânsul a fost de acord cu modificarea schemei de ajutor de stat cu privire la drepturile pensionarilor. Prin acestã modificare, noi cerem ca drepturile pensionarilor sã fie … mai departe

Un comentariu la „Gratuitãti pentru pensionari pânã în 2018

  • 18 septembrie 2014 la 12:11
    Permalink

    SA SE FACA ACUM TOATE DEMERSURILE DE CATRE FRUNTASII PSD CARE NE AU PROMIS REVENIREA LA VECHIUL MOD DE CALCUL AL PENSIILOR NE AM DISPONIBILIZAT IN ACEST AN SI CU 24 ANI SUBTERAN LA FRONT PENSIA ABIA AJUNGE LA 21 MILIOANE CU 4 SAU 5 MILIOANE DECIT AR FI CORECT PE LEGEA VECHE DL RAZMERITA SA SI TINA PROMISIUNEA SI SA NE AJUTE PINA IN NOIEMBRIE LA ALEGERI ALTFEL IAR NE UITA DOI ANI.

Comentariile sunt închise.