[ Ghirlande luminoase vor împodobi municipiul Lupeni ]

Z eci de decorațiuni luminoase specifice sărbătorilor de iarnă vor împodobi municipiul Lupeni. Edilii se pregătesc pentru perioada de iarnă. Deja a început montarea beculețelor care vor lumina întreaga localitate.

Pentru a avea și noutăți, administrația locală de la Lupeni a cumpărat noi decorațiuni. 46 de diferite figurine luminoase vor înfrumuseța localitatea și vor crea o atmosferă de sărbătoare.
Edilii din Lupeni promit un iluminat ornamental de-a dreptul spectaculos, care să îi încânte pe cetățeni,dar și pe cei care vor poposi în localitate. La fel ca în fiecare an, în această perioadă se fac pregătirile pentru instalarea ornamentelor de Crăciun. La Lupeni, autoritățile locale au demarat o serie de achiziții în acest sens. Vor fi montate ghirlande luminoase pe stâlpii de iluminat de pe principalele artere rutiere ale orașului, iar în parcuri vor fi amplasate și o serie de figurine care s-au bucurat de atracție și în anii anteriori. Un loc care va beneficia de o atenție aparte îl constituie și anul acesta Parcul CAP care va deveni o oază de lumină și culoare, spre delectarea cetățenilor, mai ales a celor mici, un loc unde, cu siguranță, se vor face mii și mii de fotografii și în acest an.
Autoritățile locale de la Lupeni își propun să aprindă luminile ornamentale în cadrul unui eveniment public a cărui dată și oră de desfășurare vor fi anunțate în timp util.
Monika BACIU