Gabriel Lungu, membru PNL!

Fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Gabriel Lungu s-a apucat de politicã! De politicã liberalã… Si, care-i noutatea, v-ati putea întreba în conditiile în care de-a lungul timpului, Gabriel Lungu a fãcut politicã social-democratã, în umbra lui Haralambie Vochitoiu, ori  a lui Cornel Resmeritã. Ba, la un moment dat, îi plãcea chiar sã se vorbeascã despre el ca fiind “un mare strateg al Vãii Jiului”. Si îi plãcea tare…

Surprinzãtoare, pentru unii politicieni, a fost decizia lui Lungu de a intra în PNL, în conditiile în care majoritatea îl vedea alãturi de binefãcãtorul sãu, Haralambie Vochitoiu, cel care l-a dus în Ministerul Muncii. Probabil, si Vochitoiu a fost surprins, desi acesta a mai fost trãdat o datã de Lungu, în urmã cu ceva ani, în scandalul “agenda”, care a si dus la alungarea sa din PSD.

Cunoscãtorii cât de cât a clasei politice hunedorene pretind cã pe Gabriel Lungu l-a ajutat sã intre în PNL nimeni altul decât primarul comunei Baru Mare, Daniel Rãducanu, relatia dintre cei doi fiind extrem de apropiatã. De altfel se pare cã, de multi ani, Gabriel Lungu ar fi chiar pe statele de platã ale Primãriei Baru Mare, fiind consilierul personal al primarului Rãducanu.  Iar primarul Rãducanu l-ar fi prezentat pe Gabriel Lungu direct presedintelui PNL Hunedoara Florin Roman, ca fiind un bun specialist pe problemele pensionarilor, de care liberalii ar avea nevoie. Si astfel Gabriel Lungu a ajuns PNL-ist. Bine, acum interesul lui Lungu pentru liberalism este putin peste ZERO, acesta visând ca PNL sã ajungã, dupã alegeri, la guvernare, iar el sã se întoarcã la Ministerul Muncii, secretar de stat.

Atentie, însã, la ce reactie va avea primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi fatã de noul sãu coleg de partid! De ce? Pãi, dupã cu se stie deja, de-a lungul timpului, Tiberiu Iacob Ridzi a avut o serie de plângeri si sesizãri pe la diferite institutii de control ale statului. Chiar recent presa semnala o nouã plângere la adresa primarului Tiberiu Iacob Ridzi. Ce nu se stie este cã, potrivit unor surse bine informate, în spatele majoritãtii acestor plângeri „fusasã” nimeni altul decât Gabriel Lungu! Acesta, dupã cum ne-au relatat sursele noastre, le documenta, le concepea si chiar le tehnoredacta, dar de semnat le semnau apropiati de-ai lui, cum putem sã observãm de altfel cã ultima plângere penalã împotriva primarului Tiberiu Iacob Ridzi este semnatã de fostul consilier Viorica Macavei.

Marius Mitrache

19 comentarii la „Gabriel Lungu, membru PNL!

 • 23 octombrie 2016 la 19:33
  Permalink

  dupa laszlo domokos liderul pontat fictiv intrat in pnl vulcan iata inca o pata pe obrazul pnl acest incompetent care impreuna cu resmerita mint cu nonsalanta ca au contribuit la revenirea pensiilor mineresti la vechea formula de calcul….e o mare minciuna fonfaitul n a avut nici un amestec n a ajutat minerii niciodata singura lui calitate e atitudinea slugarnica pentru ca apoi sa muste mina care l a hranit….deci nici un cistig pt pnl

 • 23 octombrie 2016 la 19:53
  Permalink

  Doamna Firtulescu??? Mai laudati acest penalist???

 • 23 octombrie 2016 la 21:35
  Permalink

  Mult succes pentru domnul Gabriel Lungu !

 • 24 octombrie 2016 la 00:09
  Permalink

  O curva comunista s-a metamorfozat in curv? liberala. Nu-i nicio surpriza ca acest demagog s-a pripasit pe la liberali, intrucat si acestia au fost niste oportunisti in toata istoria lor.

 • 24 octombrie 2016 la 00:17
  Permalink

  Succes la ce si cu cine?! Il consideram mai serios, cu toate este putin dubioasa plecarea lui din functia de city-manager la Lupeni la cea de secretar de stat in guvern…Liberal, sa fim seriosi. La ora actuala, orice om politic serios, ceea ce G. Lungu NU este , nu face politica liberala sau social-democrata ci politica nationala/nationalista dura, fara menajamente. Salvarea si dezvoltarea tarii din ghearele ocultei sionisto-masonice este absolut necesara. Numai prostii, tradatorii sau carieristii oportunisti fac politica liberala si socialista…

 • 24 octombrie 2016 la 07:48
  Permalink

  Il vom vota pe Lungu !

 • 24 octombrie 2016 la 08:21
  Permalink

  S? nu compar?m merele cu perele. Deocamdat? G. Lungu ?i-a f?cut meseria de Secretar de Stat. Altfel nu rezista dup? aplecarea lui Ponta. Cu cine-l compar?m cu Resmeri??, un aiurit sau cu Vochi?oiu un mincinos patologic?

 • 24 octombrie 2016 la 08:31
  Permalink

  Lungu Gabriel are un merit. Câteva mii de pensionari din Valea Jiului vor avea pensiile marite substantial. In Valea Jiului vor intra anual peste 60 miliarde de lei. Sa fim pragmatici. Asta intereseaza omul de rand. Se poate inscrie la partid vrea. Probabil este la ora actuala cel mai bine cotat om din judet din prisma alegerilor.

 • 24 octombrie 2016 la 08:43
  Permalink

  Cum se apara jigodiile intre ele!!! Induiosator!!!

 • 24 octombrie 2016 la 08:46
  Permalink

  Bravo Marius Mitrache pentru articol. Interesant va fi Marius Mitrache cum te vei tine de nas cand vei vota PNL pentru ca stiu ca esti un votant al lor. PNL-ul lui Iohannis este o mizerie de partid.

 • 24 octombrie 2016 la 08:50
  Permalink

  Pentru legea 115/2016 votez cu Gabriel Lungu , avem incredere ca va ajuta si ceilalti pensionari , poate si mineritul . Faptele au vorbit nu vorbele ,cum fac alti .

 • 24 octombrie 2016 la 10:06
  Permalink

  D-le Mitrache , comentariul de sus nu-mi apartine. Am fost anuntat de acest comentariu rautacios. Cineva se foloseste de numele meu si vreau sa verificati acest lucru. Am un respect deosebit pentru Gabriel Lungu , il apreciez mult si suntem prieteni. Niciodata nu am tradat un prieten indiferent de orientarea lui politica. In lumea profana sunt prieten cu multi din diferite partide, in lumea politica ne duelam, civilizat. Sunt un om elegant , correct si asa vreau sa raman. Multumesc.

 • 24 octombrie 2016 la 11:52
  Permalink

  Ghici, cine-i???

  Un om deosebit de periculos, caracterizat de lovituri lase, de slugarnicie si umilinta prefacuta fata de cei puternici dar si de aroganta si infatuare nedisimulata fata de cei slabi. Un caracter slab, putred, un suflet fara balamale si fara impletituri nobile. Pentru sumele sau avantajele considerate ca multumitoare este capabil sa vanda si pe cei mai buni prieteni sau binefacatori. Nu crede decat in binele personal si isi cladeste fericirea pe nefericirea celorlalti. Ii place sa se stie ca este periculos.
  Intretine prietenii pe care le exploateaza doar in folos personal si nu ezita sa se lepede de ele daca interesele i-o cer.
  O mare eroare!!!

 • 24 octombrie 2016 la 12:04
  Permalink

  Inca o data sa stie toti fraierii dl lungu nu are nici o contributie la legea pensiilor pt mineri ce e trist dl mitrache ca in ziarul dvs apar articole laudative care miros de la o posta ca sunt scrise pe o ciorba si doi mici in favoarea unor personaje dubioasem

 • 24 octombrie 2016 la 12:10
  Permalink

  corect si daca urmarim aceste articole laudative sunt scrise in general de aceiasi ziaristi in functie de interesul momentului…..cea ce e adevarat e ca dl lungu a trecut pe la multi stapini pe care i a muscat cind s au intors cu dosul si mai ales ….NU ARE NICI O CONTRIBUTIE LA REVENIREA PENSIILOR LA VECHIUL MOD DE CALCUL NICI EL NICI RESMERITA CRISTIAN NICI VOICHITOIU HARALAMBIE CEI CARE AU INITIAT LEGEA SUNT PARLAMENTARII NECULAI BEREANU SI STELIANA MIRON….

 • 24 octombrie 2016 la 16:03
  Permalink

  daca gelatinosu asta revine in minister atunci pnl este de tot kkatul!!

 • 25 octombrie 2016 la 01:16
  Permalink

  in aceasta seara in reluare la mondo tv l am vazut pe acest specimen invitat la dl dragotesc m am distrat mai tare ca la mister beean …..lungu e agramat habar n are ce vorbeste dar isi da cu parerea la toate ce mai show nici nu ma mir ca tara asta e unde e daca un penibil ca asta a fost citeva luni sectetar de stat

 • 25 octombrie 2016 la 01:17
  Permalink

  in aceasta seara in reluare la mondo tv l am vazut pe acest specimen invitat la dl dragotesc m am distrat mai tare ca la mister beean …..lungu e agramat habar n are ce vorbeste dar isi da cu parerea la toate ce mai show nici nu ma mir ca tara asta e unde e daca un penibil ca asta a fost citeva luni secretar de stat

 • 26 octombrie 2016 la 18:30
  Permalink

  In scandalul AGENDA…ar trebui explicat pe larg oamenilor ce s-a intamplat: a cui a fost agenda, cine a „gasit” agenda, ce continea agenda, cui i-a folosit continutul din agenda. Apoi, trebuie aratat caracterul moral al celor implicati. Cum Lungu si Vochitoiu desi s-au f…tu..t reciproc au inceput apoi sa se pupe pe gura si sa impartaseasca aceleasi idealuri.

  Domnule |Mitrache, este deosebit de interesant si deopotriva de educativ-instructiv pentru cetateni de aratat cine sunt cei care fac partide, intra in consilii, intra in parlament, vor in guvern. Este o datorie de onoare pe care daca ati indeplini-o ati face un mare bine Vaii Jiului si judetului Hunedoara.

  Va multumim anticipat!

  Un cititor.

Comentariile sunt închise.