Furtunã în PSD Petrosani – Ioan Rus ”lucrat” de oamenii apropiati lui

Prãpastia dintre taberele din cadrul PSD Petrosani s-a adâncit periculos, iar în prãpastie se pregãtesc sã-l împingã pe presedintele Ioan Rus, chiar apropiatii sãi pe care îi numea ”oamenii mei”. Dacã ”lucrãtura” le-ar iesi, Ioan Rus ar fi al doilea detronat, primul … mai departe

18 comentarii la „Furtunã în PSD Petrosani – Ioan Rus ”lucrat” de oamenii apropiati lui

 • 8 februarie 2015 la 20:02
  Permalink

  ioan rus este genul de presedinte marioneta a cistigat ultimele alegeri in partid ales de oameni care nu l vazusera in viata lor dar adusi cu cartile de pontaj de la mina livezeni deputatul cercetat de ANI a chemat toti membrii psd angrenati in minerit si i a avertizat deloc mieros ca daca rus nu cistiga o sa aiba probleme ,nemultumirile au rabufnit si anul trecut cind burduf si popa si au depus demisiile iar nistor ca un secretar pcr din vremurile uitate a venit si fara alegeri fara nici un pic de instinct democratic a inventat inca patru vicepresedinti care nu trecusera la vot pe gaman artur,radu sorin,dacian ciordaru si postolache costel lucru care a stirnit mare nemultumire organizatia e moarta ioan rus n a reusit sa ajute sau sa impuna macar un om razmerita,ile sau bobar facind legea peste tot.

 • 8 februarie 2015 la 20:14
  Permalink

  se pare ca un grup din interiorul psd trage sforile pentru a l darima pe ioan rus ,acest grup e dirijat de doi pensionari sindicalisti cu referinte nu tocmai bune in mineritul vaii sandu daniel care se viseaza presedinte si zoltan lakatos,nemultumita e si fam sipetan mai ales de cind nicolae florin e viceprimar,fery ghersner se viseaza candidat la primarie dar nu l sustine nimeni mai sint nemultumiri legate de anumite sponsorizari pentru accesul pe lista de consilieri in 2012 si campania pt parlamentare a lui rus la acest grup cu interese mai mari sau mai mici se mai alatura si alti soldati todea,codreanu sau magda burduf credem ca in acest moment greu pt PSD laurentiu nistor trebuie sa fie ferm altfel lucrurile pot scapa de sub control un scenariu neconfirmat inca spune ca grupul nemultumitilor ar fi avut ceva contacte si cu grupul geoana …vanghelie.

 • 8 februarie 2015 la 21:25
  Permalink

  numai minciuni dar cu siguranta de sar face schimbarea am pune O BLONDA

 • 9 februarie 2015 la 07:47
  Permalink

  „Mai multe adev?ruri, niciun adev?r!”- PETRE TUTEA. Mare dreptate avea, comentam sa ne aflam in treaba.

 • 9 februarie 2015 la 08:52
  Permalink

  acum cind psd e la pamint dupa scandalul cu fam razmerita acest puci nu da deloc bine dl nistor ar trebui sa intervina altfel bruma de credibilitate pe care o mai are partidul se duce pe apa simbetei oricum sansele la primarie in 2016 par nule singurul care mai poate salva ceva fiind actualul viceprimar.dragut comentariul lui ion imi si imaginez cum arata sandu daniel blond….ca fotbalistii la euro.

 • 9 februarie 2015 la 10:25
  Permalink

  E nevoie de un barbat matur, de perspectiva, cunoscut pentru calitatile sale profesionale si pentru cinstea lui. E nevoie de Radu Sorin presedinte PSD la Petrosani ajutat de alt cadru de nadejde din partea tineretului, vicepresedintele TSD la nivel national si presedinte TSD Hunedoara, tanarul de perspectiva Dacian Ciodaru. Cei doi ar face o echipa buna mai ales ca sunt colegi si la serviciu si la partid. Hai schimbarea, hai baietii, hai Stiinta. Suntem cu voi si ramane cum am vorbit la adunarile noastre. Invingem!

 • 9 februarie 2015 la 10:45
  Permalink

  Nu mai lasati sa apara comentariile unei BLONDE,de la PSD care nu stie sa scrie corect romaneste,mai bine intai sa invete si apoi sa se apuce de scris.Cititi despre ea pe facebook si veti vedea cine este.

 • 9 februarie 2015 la 10:46
  Permalink

  e vai de capul ei,rade lumea de ea prin oras.

 • 9 februarie 2015 la 19:53
  Permalink

  ghita nu fi balbait tu n ai nici o vina esti asmutit de ce i ce se ascund in spatele tau semneaza doar corect atit,,,FA{nimic}NIC….

 • 9 februarie 2015 la 21:15
  Permalink

  sa intelegem ca nu dau bine BLONDELE IN POLITICA,si mai ales in poze….. ca trebuie analizat bine sa poti face diferenta intre ORIGINAL SI O COPIE intrebarea ? credeti ca AFRICA ESTE POPULATA DE BLONZI{A}ATUNCEA AS CREDE ARTICOLU

 • 10 februarie 2015 la 07:11
  Permalink

  invidia e dureroasa blonda la care se face referire are o gramada de activitati caritabile,e populara in rindul lumii si oriunde merge e primita cu simpatie e oricind mai utila in campanii electorale decit vreun momo agramat pe care si nistor l a reclamat ca rupe afise de l a amendat politia.dar sobolanii cind dau de lumina se ascund asa si cei care uneltesc n au tupeu s o faca transparent.

 • 10 februarie 2015 la 08:47
  Permalink

  Impreuna invingem! Sloganul echipei universitare. Radu Sorin si Dacian Ciodaru pot dandu-si mana sa salveze PSD Petrosani. Sunt culti, manierati, cinstiti, au cunostiinte la varful partidului. Sunt oameni de valoare si de cuvant. Hai sa-i ajutam sa conduca PSD Petrosani si impreua cu ei sa castigam Consiliul Judetean si Primaria Petrosani. Dl prof.univ.dr. Radu Sorin, membru in academii straine, presedinte de Consiliu Judetean si dl ing.Ciodaru, politician de viitor, la primaria Petrosani. Vom ajuta Valea Jiului si pe toti cei care sunt locuitorii ei. Acesti oameni trebuie sa conduca PSD Petrosani. Impreuna cu ei vom aduce la varful PSD Hunedoara si alti oameni valorosi cu care vom prelua conducerea judeteana si ne vom impune ideile. Impreuna invingem! Sorine, Daciane, voi sunteti speranta noastra! Sunteti cei mai buni oameni ai PSD din Valea Jiului. Victorie!

 • 10 februarie 2015 la 13:18
  Permalink

  nu ma pricep la politica dar vreau sa intreb profesorul asta e cel care are probleme cu echilibrul si merge de zici ca i gheata pe jos, membru in nspe mii de consilii de administratie?”si tinerelul e cel ce l cautau mascatii pentru ceva smecherii prin camine?astia sint cu ei inainte si succesul e garantat…..o sa conduce ti pe viata si primaria si cj tot….

 • 10 februarie 2015 la 19:56
  Permalink

  Impreuna invingem. PSD Petrosani are nevoie de cei doi profesionisti si nu ne vom lasa atrasi in dispute. Nu vom raspunde unor atacuri josnice la persoana. Dl.prof.univ.dr. ing. Radu Sorin este recunoscut pe plan mondial si national ca un specialist valoros, care a facut si face cinste Vaii Jiului prin contributiile sale la propasirea mineritului. Dl. ing. dir. Ciodaru Dacian este reprezentantul tinerei generatii care a stiut sa primeasca sfaturile pline de intelepciune ale celor mai in vartsa si sa le puna in practica cu puterea tineretii. Cei doi domni pot si au obligatia pentru Valea Jiului sa scoata PSD Petrosani din groapa in care se afla. Doar ei pot sa fie purtatorii ideilor si idealurior noastre. Sunt tineri, cutezatori, nu au probleme cu justitia, sunt recunoscuti pentru calitatile lor morale si sunt buni familisti. PSD Petrosani are nevoie de echipa Radu Sorin-Dacian Ciodaru. Impreuna invingem!

 • 10 februarie 2015 la 20:21
  Permalink

  daaaaaaaaa e membru in multe academii la medieval ,la aztec ,la via doctoror honoris pausa iar ingimfatul ala de la studenti nu l voteaza nici dracu cu ala de la gaze tot mai luati vreo 10 sau 15 voturi.

 • 11 februarie 2015 la 07:51
  Permalink

  Vedem ca aparitia acestei echipe si concretizarea ei a suparat iar denigratorii au aparut. Vom merge inainte si vom atinge fiecare obiectiv din agenda Echipei Radu Sorin-Dacian Ciodaru. Oameni de oameni, oameni de bine, social democrati care si-au castigat bunul renume prin munca si valoare profesionala recunoscuta in tara si peste hotare. Nu am auzit niciodata ceva rau despre vreunul dintre ei. Minciunile nu pot deveni adevar. Tintele Organizatiei PSD Petrosani sunt Primaria, prin dl ing. Ciodaru Dacian – om de suflet, cinstit, iubit si respectat, si Consiliul Judetean, prin dl prof.univ.fr.ing. Radu Sorin – o valoarea stiintifica certificata international prin cartile valoroase scrise la masa de lucru in ani de zile. Respingem denigrarile si insinuarile marsave ale unora dintre comenatorii de mai sus. Sloganul echipei Impreuna Invingem este de acum si sloganul Organizatiei PSD Petrosani. Victorie!

 • 11 februarie 2015 la 20:15
  Permalink

  nu sintem de acord cine are mai mult de un neuron si nu barfeste n are ce cauta in fruntea psd noi sustinem un deputat cercetat de ani si pe taticul lui informatorul noi l am pus pe nenea rus noi il dam jos.

 • 12 februarie 2015 la 08:27
  Permalink

  Hai sa fim alaturi de echipa oamenilor de caracter Radu Sorin (om invatat, civilizat, manierat, cult, bun familist, cinstit) si Dacian Ciodaru (baiat respectos, civilizat, modest, cinsitit, bun familist) care poate sa scoata PSD Petrosani din conul de umbra. Cei doi profesionisti pot sa devina in scurt timp un etalon pentru intreaga clasa politica a Vaii Jiului. Sustinem oamenii cinstiti, sustinem oamenii care pe meritele lor au ajuns in posturile pe care le au. Dl prof.univ.dr. ing. Radu Sorin nu a fost ajutat de nimeni in cariera. A ajuns singur om de stiinta recunoscut mondial. Si tanarul Dacian Ciodaru prin eforturi personale, prin munca si talent a razbit. A fost remarcat de oameni valorosi si competenti care l-au promovat pe meritele lui si i-au incredintat nobila sarcina de a ajuta si pe altii. Hai sa fim alaturi de cei mai cinstiti si profesionisti dintre noi, alaturi de echipa invingatoare Radu Sorin-Dacian Ciodaru, viitorii conducatori ai PSD Petrosani, ai CJ Hunedoara si a Primariei Petrosani. Impreuna invingem! Victorie!

Comentariile sunt închise.