Furt cu repetitie la magazinul chinezesc

Patronii chinezi care au un magazin în centrul Petrosaniului sunt disperati din cauza hotilor. Degeaba au sisteme performante de supraveghere pentru cã hotii sunt si ei la curent cu tehnica.

Magazinul chinezesc din Petrosani este mai nou tinta preferatã a hotilor care le fac pagube însemnate celor doi chinezi care si-au mutat afacerile din Ungaria în Valea Jiului. Oamenii au investit masiv în sistemul de supraveghere însã cum magazinul este foarte mare, hotii reusesc sã plece cu prada de multe ori. Ieri dimineatã, o tânãrã de 20 de ani din Petrosani, a furat marfã de 650 de lei la o primã loviturã si a revenit câteva ore mai târziu. Chinezii si angajatii care se ocupã de supraveghere în magazin si-au dat seama cã este ceva în neregulã. „Dimineatã s-a tot învârtit, a luat produse si le-a ascuns. Când a trecut pe la casã nu avea nimic în cos. Sistemul de alarmã nu a pornit pentru cã avea un dispozitiv care blocheazã etichetele electronice prinse de produse si care sunã în momentul în care iesi din magazin”, a spus o angajatã.

Ulciorul nu merge de multe ori la apã  

Tânãra s-a lãcomit si a revenit în magazin câteva ore mai târziu. De aceastã datã toatã lumea a fost cu ochii pe ea si au prins-o furând produse de câteva sute de lei. „În cos a pus douã pachete de cãrti de joc. A trecut la casã si a plãtit sase lei însã am oprit-o pentru a vedea ce are în bagaj. Atunci a devenit violentã si am chemat politistii. Când au venit acestia si i-au fãcut controlul, au descoperit haine si produse de câteva sute de lei dar si dispozitivul cu care bloca alarma. Le-am pus la dispozitie si imaginile de la camerele de supraveghere unde se vede cum îsi bagã în geantã produsele”, mai spune angajatul magazinului. Politistii din Petrosani i-au fãcut dosar penal tinerei pentru infractiunea de furt calificat si o cerceteazã în stare de libertate a precizat inspectorul Bogdan Nitu din cadrul IPJ Hunedoara.

Maximilian Gânju

 

Un comentariu la „Furt cu repetitie la magazinul chinezesc

  • 14 noiembrie 2012 la 18:05
    Permalink

    Daca in valea jiului nu se creaza locuri de munca se construiesct numai biserici si puscari si macar daca ar fi puscari cu oun pat in camera can strainatate si preturile creasc salarile nu

Comentariile sunt închise.