Fuego si Irina Loghin – ”mama si fiul”, la Lupeni

Scena Palatului Cultural Muncitoresc de la Lupeni va fi gazda unor spectacole de exceptie, dedicate vârstnicilor. Asta, pentru cã la 1 octombrie am celebrat cu totii întelepciunea pãrintilor si a bunicilor.

La Lupeni, sãptãmâna începe cu spectacole, chiar dacã nu toti alesii urbei au agreat ideea. Primarul Cristian Resmeritã, însã, îi asteaptã pe toti cei care vor sã vadã un spectacol dedicat vârstnicilor, dar nu numnai lor.

„Împreunã cu  domnul viceprimar si unii membri ai Consiliului local, pentru cã altii nici la astfel de evenimente nu vor sã fie alãturi de cetãtenii municipiului Lupeni, am  decis sã organizãm o serie de 4 spectacole, douã în ziua de luni si douã în cea de marti. Invitati speciali vor fi Irina Loghin si Fuego. Avem un spectacol deosebit intitulat „Mama si fiul”, exact pe segmentul de vârstã ce va fi predominant în salã. Îi invit si pe tineri si pe vârstnici, pentru cã vreau ca spectacolele sã se desfãsoare cu sala plinã”, spune Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni. Invitatiile sunt gratuite si îsi pot procura un loc în salã toti cei interesati. „Invitatiile sunt gratuite, sunt oferite de Primãria Municipiului Lupeni si se pot procura de la  sala palatului”, a mai adãugat primarul.

La 1 octombrie s-a celebrat Ziua Vârstnicilor si Palatul Cultural din Lupeni va gãzdui astfel de evenimente, dedicate celor din acest oras, în serile de luni si marti. Spectacolele încep de la orele 15,00 si de la 17,00, iar pe afis, alãturi de Fuego si Irina Loghin este si Nutã Nichi.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Fuego si Irina Loghin – ”mama si fiul”, la Lupeni

 • 3 octombrie 2016 la 10:25
  Permalink

  mama si prostanul la lupeni atentie e octombrie cum impodobeste bradul ?

 • 5 octombrie 2016 la 08:52
  Permalink

  Ce bine ca batranii votanti ai lui Iliescu sunt anesteziati de Fuego. Astfel, uita ca furego de la Lupeni a dus Spitalul la dezastru si ca atat ”varstnicii”, cat si copii si nepotii lor se duc la moarte sigura atunci cand ajung la spitalul din Lupeni unde li se refuza serviciile medicale, li se cere spaga si apoi sunt tratati ca niste ciumati si omorati cu zile.
  Daca voi vreti sa muriti fericiti pentru o pomana de 20 de lei din banii vostri, sa aflati ca astfel, va omorati si copii si nepotii.

Comentariile sunt închise.