Frumusetile judetului, prezentate în Nepal

Frumusetile Parcului National Retezat au fost prezentate în Nepal. Doi hunedoreni au fost prezenti la Congresul International al Rangerilor, congres care a avut loc pe continentul asiatic, în nepal.
Acolo a avut loc cel de-al IX-lea congres International al Rangerilor. La eveniment au fost prezenti peste 550 de rangeri din 70 de tãri, de pe 6 continente.
Patru rangeri români participã la congresul international din Nepal. Un alt hunedorean prezent pe continentul asiatic este Florin Hãlãstãuan, acesta fiind si vicepresedinte al Federatiei Internationale a Rangerilor.
Congresul le oferã participantilor posibilitatea unicã de a discuta despre problemele rangerilor din întreaga lume. Existã o platformã unde rangerii pot împãrtãsi din experientele comune, sã lege parteneriate si sã dezbatã pe marginea exemplelor de bune practici despre conservarea mediului înconjurãtor.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Frumusetile judetului, prezentate în Nepal

  • 17 noiembrie 2019 la 22:18
    Permalink

    Bravo Tibi !!! Felicitari !!! Ma bucur nespus pentru tine, pentru Defileu, si pentru intreaga Vale. Sunt mandru ca un om ca tine ne reprezinta !

Comentariile sunt închise.