Fotoreportaj / Mãgura Pui, 100%!

 

De ani de zile, pasiunea pentru fotbal în comuna Pui din Tara Hategului este materializatã prin locul 1, obtinut mai mereu, la liga a V-a Hunedoara.
”Mai bine fruntasi la sat decât codasi la oras” este deviza grupãrii care a evitat mereu sã meargã în liga a IV-a. ”Prin 2010 am cedat locul celor de la Jiul Petrosani, aflati atunci într-o  situatie limitã cu identitatea echipei. Era pãcat sã disparã un asemenea brand”, spun oficialii de la Pui. Acum au încheiat un nou tur pe primul loc, cu maximum de puncte, 26, din 11 partide  disputate. O echipã formatã din jucãtori maturi (Cristi Ban, Cãpritã, Cristi Sãlãsan) cu un antrenor – jucãtor cu longevitatea lui Arsene Wenger, Ovidiu Ciolea, o echipã ce se aliniazã în plan national altor grupãri neînvinse la nivelul turului sezonului 2018 – 2019: CSS Sânmartin (Bihor), Minerul Rodna (Bistrita Nãsãud), Viitorul Albesti (Botosani), CSA Steaua (Bucuresti), etc.
Ele sunt aevãratele…
….CSA Steaua, Carmen, CS Dinamo, Prograsul, fostele mari echipe ale României, aflate acum în Liga a IV-a Bucuresti. Chia si aceastã CS FC Dinamo! Deci, cea din Liga I este o parodie…
Fotbal, liga a V-a Hunedoara / Aproape gata!
În week-end-ul trecut au avut loc jocurile ultimei etape a turului ligii a V-a Hunedoara, dar despre un clasament final al sezonului de toamnã nu se poate vorbi decât dupã disputarea celor douã jocuri restante din  etapa a 2-a: Ponorul Vata – Agro Bãcia si etapa a 6-a: Unirea Gen. Berthelot – Foresta Lunca Cernii,  practic cele douã jocuri nemai influentând pozitiile superioare de clasament.  Liderul Mãgura Pui a încheiat en fanfare cu  12 victorii din tot atâtea  meciuri!  La polul opus Santos Boz nu a reusit nici un punct în toate meciurile sustinute.
GENU TUTU