Fotbal. Pregãtiri. / A.C.S. SIRINEASA ÎN FORTÃ

La începutul acestei sãptãmâni l-am abordat pe antrenorul principal al echipei A.C.S.Sirineasa, liderul Seriei a 4-a a Ligii a III-a, care joacã la Petrosani, Dan Vasilicã.
Reporter: Cum a fost prima sãptãmânã de pregãtiri?
Dan Vasilicã:
Am început în fortã. În primul rând am reusit sã formãm un lot de 22 de jucãtori, urmând sã mai aduce zilele acestea  încã 4-5 fotbalisti. Am fãcut vizita medicalã, ne-am antrenat zilnic.
Reporter: Ati avut un prim joc amical, în Gorj…
Dan Vasilicã:
Da, la Rovinari, cu liderul seriei gorjene de Liga a IV-a, Petrolul Bustuchin, un meci câstigat de noi cu 2-1, golurile fiind marcate de Mansour si Ionut Neag, douã dintre achizitiile fãcute pentru retur. Am jucat la Rovinari cu douã echipe, în prima reprizã cu: Stoenac, Horumbã, Gârbitã, Ionitã – I. Neag, Oct. Vasile, Dragu, Zaina – Mansour, S- Iordache. Dupã pauzã au mai evoluat: Marinoiu – Gruia, Cârlig, Fl. Lazãr, Bg. Matei – A. David, Cocinã, Voinea, Trancã. Pot spune cã suntem pe calea cea bunã, în conditiile în care ne-au plecat vreo 10 jucãtori si au venit altii.
Reporter: Despre programul de pregãtire în continuare?
Dan Vasilicã:
Ne pregãtim la Petrosani, cu antrenamente zilnic, urmând ca în acest week-end sã sustinem douã jocuri amicale, sâmbãtã 27 ianuarie la C.S. Hunedoara si duminicã 28 ianuarie, la International Bãlesti, în Gorj. Apoi, dupã 1 februarie va urma o pregãtire centralizatã, probabil într-o statiune din tarã. As dori desemenea sã precizez cã noul meu antrenor secund este George Zima (28 ani) si cã ne-am despãrtit în conditii amiabile de fostii secunzi Gabriel Mangalagiu si Damian Militaru.
Reporter: Se poate vorbi despre „vedete” la echipã?
Dan Vasilicã:
În nici un caz! Au dat, poate, aceastã impresie în tur Mincã si Florin Costea, dar ei nu s-au ridicat la nivelul asteptãrilor. E drept, acum au apãrut alti trei fosti divizionari de Liga I, Mansour (ex Poli Timisoara) Ionut Neag (ex. „U” Cluj, Petrolul Juventus Buc.) sau Stoenac (ex. Juventus Buc.), dar nu se pune problema – nici nu e cazul … – de a fi „vedete”. Vreau ca toti sã formãm o echipã, sã ne atingem scopul stabilit de la început, promovarea în Liga a II-a.
GENU TUTU

3 comentarii la „Fotbal. Pregãtiri. / A.C.S. SIRINEASA ÎN FORTÃ

 • 24 ianuarie 2018 la 19:11
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !!!

 • 24 ianuarie 2018 la 19:30
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 24 ianuarie 2018 la 21:29
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani , Hai Jiul Petrosani , Hai Jiul Petrosani !!!

Comentariile sunt închise.