Fotbal. Pregãtiri. / A.C.S. Sirineasa… de Petrosani / Amicale si cantonamente

Echipa olteanã adoptatã de municipiul Petrosani (care probabil va fuziona cu Jiul de la varã), ocupanta locului 1 în Liga a III-a, Seria a 4-a, continuã sa ruleze jucãtori aflati în probe.
Ea a sustinut douã partide amicale în weekend-ul trecut, ambele în deplasare, 1-1 la C.S. Hunedoara (gol Al. Marcu) si 4-0 la International Bãlesti (goluri Ionitã 2, Mansour si Vezan).
Echipa are un program de doua antrenamente zilnic în cantonamentul de la stadionul „Jiul”, dupã care intentioneazã un al doilea stadiu de pregãtire în perioada 7-17 februarie în tarã sau Antalya (Turcia). În cele douã partide, antrenorii Dan Vasilica si Georgr Zima au folosit un lot lãrgit.
Jiul Petrosani / „Invazie” de noutãti
Echipa din Lunca Jiului se antreneazã de 4-5 ori pe sãptãmâna la stadionul „Jiul”, antrenorul Horatiu Popa având la antrenamente 30 de jucãtori, printre care multe nume noi: Firan (Cetate Deva), G. Preoteasa (Minerul Uricani), Andu Popescu (Pandurii Tg. Jiu), Adr. Duma Haring, Bocu (Inter Petrila), Ozarchevici, Plãcintã, Cr. Rus, Ceru (Univ. Petrosani). Jiulistii au remizat în weekend, 1-1 (gol Firan) cu echipa de Liga a III-a de la Cugir.
„Dacã vom reusi sã-i legitimãm pe toti jucãtorii veniti la noi, veti vedea o altã fatã a echipei din retur” a spus antrenorul Horatiu Popa.
Minerul Uricani / În cãutare de jucãtori
Ocupanta locului 13 la finalul turului Ligii a IV-a Hunedoara, va începe pregãtirile pe 3 februarie a.c.  cu un ciclu de patru antrenamente pe sãptãmânã. Se intentioneazã efectuarea unui cantonament de sapte zile la baza de la Uricani, cu antrenorii Traian Câmpean (principal) si Doru Cãlina (secund).
„Ne dorim legitimarea a încã 4-5 jucãtori, pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a ne plasa în prima jumãtate a clasamentului” a declarat Vasile Scurtu, presedintele de la Minerul Uricani.
GENU TUTU

Un comentariu la „Fotbal. Pregãtiri. / A.C.S. Sirineasa… de Petrosani / Amicale si cantonamente

  • 29 ianuarie 2018 la 19:14
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani !!!

Comentariile sunt închise.