Fotbal, Liga a IV-a Hunedoara

NE ÎNTOARCEM LA AI NOSTRI…

Ne-am lãmurit cu fotbalul Nationalei, sã revenim pe potecile campionatului judetean al Ligii a IV-a.  A doua etapã a returului aduce fatã în fatã un joc Soimul Bãita – Inter Petrila care ar putea fi decisiv pentru stabilirea campioanei.

„Mergem la Bãita sã învingem! A fost un dus rece pentru noi înfrângerea cu Certejul, dar ne vom reveni. Avem douã absente, Keszeg suspendat si I. Androne incert, dar vom gãsi formula pentru un joc bun, a declarat Cosmin Negoi, presedintele sectiei de fotbal de la Inter Petrila.

Fotbal, Liga a V-a Hunedoara / VULCANUL VA TRECE PE BORNA 10?

Echipa C.S.M. Vulcan nu a mai pierdut din 23 oct. 2016 (etapa a 9), atunci 2-3 acasã cu Mãgura Pui, având în ultimele 8 etape numai victorii! (ultima etapã din tur, cu C.S. Ghelari a fost reprogramatã pe 15 aprilie a.c.)„Avem meci greu cu liderul de la Orãstie. Am pierdut doi jucãtori, Visa si Vass, care nu au mai venit la echipã, dar mizãm pe restul echipei, care s-a maturizat foarte mult fatã de primele etape din campionat. Eu zic cã putem obtine victoria” a spus Doru Mârsava, antrenor CSM Vulcan.

GENU TUTU