Fotbal, liga a IV-a Hunedoara, ed. 2019-2020 tur – Analizã (II) / CSM Vulcan – În asteptarea centenarului

Revenirea lui Dan Voicu în echipa Vulcanului a respins sperantele unei echipe obisnuite cu sferele înalte ale ligii a IV-a, dar lucrurile n-au stat chiar asa…
Echipa a început rãu, 2-4 la Gloria Geoagiu si 2-3 acasã cu Soimul Bãita, doar douã victorii în primele sapte etape, 4-2 la Jiul si 8-0 cu Victoria Cãlan, cam modest pentru pretentiile echipei… Urmeazã un traseu bun, cu 6 meciuri fãrã înfrângere (etapele 7-12 echipa încheind en fanfare, sezonul de toamnã, 1-1 la Inter Petrila, 14-0 cu Cetate Deva (scorul campionatului), 2-0 cu Victoria Cãlan.
”Avem mari sanse pentru play-off, depinde mult de aceste ultime patru etape rãmase din campionatul regulat”, a declarat Daniel Duna, presedintele CSM ”M. Viteazul” Vulcan.
CSM Vulcan 2019-2020
Antrenor: Dan Voicu.
Echipa standard: Sg. Mihalache-Ciorâia, Ciocârlan, R. Ungureanu, Silip-I. Rosian, Mândreci, Bãdãrãu, A. Harangozo-R. Moldovan, S. Iordache. Au mai jucat: Achim, Krafft, Chiriac, G. Pârvulescu, Visa, D. Florea, Crãciun.
Minerul Uricani – Surpriza de la final.
Mai mereu ciuca bãtãilor, Minerul Uricani a scãpat în acest sezon de locurile codase, reusind un final de sezon de toamnã, un onorabil loc 8, lãsând în spate trei echipe. Lucrurile au stat rãu pânã în etapa a 7-a (cinci înfrângeri, golaveraj 8-32!), echipa revenindu-si dupã aducerea lui Marin Petra, la cârma echipei, în locul lui Toni Sedecaru. E drept, mandatul lui Petra ”prinde” patru înfrângeri la rând (1-6 cu Jiul, 0-2 la Inter Petrila, 1-4 cu CSM Vulcan, 1-3 la Cetate Deva), dar echipa de pe Jiul de Vest prinde si câteva partide reusite 1-1 cu Dacia Orãstie, 5-2 cu Retezatul Hateg, 4-3 cu Soimul Bãita, ceea ce îi dã dreptul la sperante pentru ultimele patru etape ale campionatului regulat, de a încheia cu cât mai multe puncte în asteptarea turneului play-out.
Genu TUTU