Fotbal, Liga a III-a, Seria a 7-a [ Victorie scăpată printre degete ]

Jiul putea încheia anul cu o victorie scăpată, parcă, printre degete, după o prestație bună din partea jucătorilor noștri.
Așa cum ne-a obișnuit în fiecare etapă, căpitanul Remus Sandu a adus siguranță, creativitate, atitudine, prin jocul său, iar Herci, marcatorul primului gol al meciului, fiind foarte aproape de o nouă reușită de senzație, trimițând mingea în bara transversală în urma executării unei lovituri libere de la 30 de metri de poarta adversă. Jucătorii intrați după pauza meciului, Simoneac, Bălăceanu, Keszeg și Mazilu, aduc și ei un plus jocului, iar ultimul amintit înscrie golul doi al Jiului la prima sa atingere din meci. 2-2 scor final și așteptăm primăvara cu nerăbdare.
Etapa a 14-a, 27 noiembrie 2021
CSM Deva 2 – 1 Pandurii Târgu Jiu
Progresul Ezeriş 0 – 0 Jiul Petroşani
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 0 – 8 CSM Reșița
Gilortul Tg Cărbuneşti 5 – 2 Aurul Brad
Voinţa Lupac 3 – 4 Viitorul Şimian
CLASAMENT
Etapa a 15-a, 4 decembrie 2021
Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 0 – 2 CSM Deva
Jiul Petroşani 2 – 2 Voinţa Lupac
CSM Reșița 7 – 0 Progresul Ezeriş
Viitorul Şimian 5 – 1 Gilortul Tg Cărbuneşti
Aurul Brad 1 – 5 Pandurii Târgu Jiu
Speranțe pentru primăvară
Ediția a 67-a Ligii a III-a a luat sfârșit în acest an, cu meciurile din turul regular șialte șase etape din returul regular. N-a fost cel mai fericit an pentru Jiul, era evident, loc și de mai bine. Vom analiza pe îndelete, ce și cum a fost acest campionat și apoi vom trage concluzii. Să lăsăm o perioadă să se decanteze lucrurile și revenim cu o analiză amplă a ceea ce s-a întâmplat în acest sezon.

GENU TUTU