Fotbal, liga a III-a. Pregătiri  | Acum, alții merg în Antalya…

F ebruarie 2007. Jiul pregătea returul pentru liga I, într-un cantonament în Antalya (Turcia) la Kiris-Kemer, într-un resor:::t de cinci stele! Printre jucătorii deplasați de antrenorul Aurel Șunda, se aflau Hotoboc, Căt. Mulțescu, Cipr. Dinu, Bicfalvi, Mihart, Paleacu, Drida, Cipr. Petre, Cl. Drăgan, Dulcea, Pintilii, M. Gheorghe, D. Militaru. Au trecut de-atunci 15 ani…

 

Acum, alte colege de serie ale Jiului, de data asta, din liga a III-a, vizează meleagurile mediteraniene.

CSM Reșița. Tot cu Dan Alexa

Liderul incontestabil al seriei a 7-a, sub bagheta ”chirurgului” Dan Alexa a început pregătirile pe stadionul ”Mircea Chivu” din Reșița, renunțând la serviciile jucătorilor Iana și Stăulescu, dar aducându-i pe Pedro Henrique și Ardei de la Aerostar Bacău. Echipa va efectua un stagiu de pregătire în Antalya, începând cu 11 februarie a.c.

CSM Deva. Au plecat doi au venit… doi!

Echipa din reședința județului Hunedoara a început antrenamentele pe 14 ianuarie cu același Ștefan Nanu pe banca tehnică, de la deveni plecând Bogdanovici și Patrick Peter. Au venit Avramovici de la Voința Lupac și Săulescu de la Gilortul Tg. Cărbunești. Între 1-9 februarie CSM Deva se va pregăti la Băile Herculane, până la reluarea sezonului având și șase meciuri amicale.

Aurul Brad. Mulți plecați, puțini rămași…

Aflată pe ultimul loc al seriei a 7-a, echipa din Brad s-a despărțit în aceeași iarnă de opt jucători: Lazăr, Cristea, Rusu, Talpaș, Codrin, Iga, Deak și Vajda. Echipa s-a reunit pe 24 ianuarie și va efectua un cantonament în perioada 6-12 februarie. Aurul Brad va juca patru partide amicale cu Retezatul Hațeg, CSM Deva, CS Hunedoara (două jocuri).

Voința Lupac. La munte, la Secu

După reunirea din 24 ianuarie la Lupac, echipa lui Boșco Vișatovici se va deplasa, începând din 31 ianuarie în stațiunea Secu, apoi vor urma patru jocuri amicale. Mihaly, Gherghinescu și Avramovici (acesta din urmă plecat la CSM Deva) nu mai fac parte din lot.

Progresul Ezeriș. Multe amicale

Antrenorul Dorian Arbănaș a sunat adunarea pe 24 ianuarie, pentru un program de pregătire în localitate, apoi un număr de șase meciuri amicale. Au plecat de la echipă Nicu Popescu și Hrudei, se pare că vor mai pleca și alții, la capitolul achiziții fiind în discuții cu câțiva jucători.

GENU TUȚU