Fotbal, Liga a III-a / „Bombe” în etapa a 19-a

Douã dintre urmãritoarele liderului au pierdut în etapa de marti: CSM Lugoj a cedat în min. 88, 0-1 la C.S.M. Resita, iar CSU II Craiova, pe teren propriu, AFC Hermannstadt II, scor 1-2.Scorul etapei Nouva Mama Mia – CSO Filiasi, 0-6!? Diferenta de puncte dintre Liderul A.C.S. Sirineasa si CSM Resita este acum de zece puncte.
0… „Cetate” greu de cucerit
Surprins de replica Devei, liderul A.C.S. Sirineasa s-a trezit condus cu 1-0, prin acel „euro gol” reutit de ex-lupeneanul Robert Cristian. A.C.S. Sirineasa se trezeste abea în minutul 34, când din 6 m, Dragu îl ia la tintã pe portarul Apostol, cinci minute mai târziu, Soenac punându-l din nou la încercare pe goal-keeper-ul devean, cu un sut frumos de la 35 m.
La reluare, Honciu (min. 62 nimereste transversala, apoi deveanul Chirlejan poate înscrie, dar se opune portarul Bogdan Miron. Egalarea vine, totusi, în minutul 76, Sirineasa prinde aripi, Cocinã – inspiratã schimbare – trimite razant (min. 81) de la 10 m, apoi oaspetii (min. 83) profitã de debandada din apãrarea gazdelor  si fac 1-2! Cãtãlin Târã (min. 87) se dovedeste a fi o altã schimbare inspiratã, el fiind autorul golului egalizator de 2-2. Una peste alta, o partidã în care cei de la A.C.S. Sirineasa  s-au izbit de „Zidul” Cetãtii Deva, lipsa  de atitudine fiind  factorul determinat al acestui esec.

3 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a / „Bombe” în etapa a 19-a

 • 4 aprilie 2018 la 19:32
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !!!

 • 4 aprilie 2018 la 20:37
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 5 aprilie 2018 la 04:33
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

Comentariile sunt închise.