14 aprilie 1912 a coincis cu scufundarea în clasament a echipei ACS Energeticianul Tg. Jiu, rezidentã la Petrosani avându-l ca nou antrenor pe secundul Emil Szolomajer în locul demisionarului George Zima (al 7-lea în doi ani…). ACS Energeticianul a revenit de la 0-1 si 1-2 dar nu a mai putut redresa de la 2-3, timisorenii marcând golul victoriei în min. 90+5. Golurile gazdelor înscrise de Rob. Petre si C. Ionicã nu au putut contrabalansa evolutia un pic mai bunã a Ripensiei. Situatie grea pentru ACS Energeticianul, aflatã acum la trei puncte de locul retrogradabil 16, echipa lui Szolomajer nemaiavând voie sã facã nici un pas gresit în viitoarele partide.
Dupã Dulca, Tudorache, Bogdan Andone, Zima si Szolomajer
UN NOU ANTRENOR LA ACS ENERGETICIANUL, VIOREL TÃNASE!
O etapã a durat interimatul lui Emil Szolomajer (dupã demisia lui George Zima) cã la echipa ACS Energeticianul a fost adus al 6-lea antrenor din acest sezon!
Viorel Tãnase (48 de ani) a fost ultima oarã în staff-ul FCSB (iunie 2017-decembrie 2018) în mandatul lui Nicolae Dicã. În perioada 1988-2007 a fost jucãtor la Otelul Galati, Dinamo Bucuresti, Maccabi Netanya (Israel) si FC Arges Pitesti, având o prezentã în echipa Nationalã în 1994.
Ca antrenor, începând cu anul 2008, a activat la Otelul II Galati, Dunãrea Galati, Farul Constanta, Otelul Galati, SC Bacãu si Cetate Deva si FCSB.
GENU TUTU