Fotbal, Liga a II-a. Pregãtiri / A mai rãmas o sãptãmânã!

Sâmbãta viitoare porneste „cãruta” Ligii a II-a în cel de-al 79-lea campionat al existentei esalonului secund. Petrosaniul va fi gazda echipei Energeticianul Tg. Jiu (fostã ACS Sirineasa) urmând a juca primele douã etape pe stadionul „Jiul”, cu Luceafãrul oradea pe 4 august si ASU Politehnica Timisoara pe 11 august.
Cu echipa suporterilor în a doua etapã

Dacã în prima etapã la Petrosani va veni Luceafãrul Oradea, o sãptãmânã mai târziu va veni ASU Politehnica Timisoara, cea socotitã a fi adevãrata echipã a poli-stilor. Este echipa antrenatã de Cosmin Petruescu, la care evolueazã printre altii, doi fosti fotbalisti care au jucat la Jiul si Minerul Lupeni, Scutaru respectiv Bozian

Mansour revine în Timisoara

Dupã un implant mai putin reusit la finalul sezonului trecut la ACS Sirineasa, senegalezul Mansour Gueye (33 de ani) a optat – dupã o tatonare la Pandurii Tg. Jiu – pentru Ripensia Timisoara. Mansour a jucat pentru ACS Sirineasa în 11 partide, marcând 6 goluri.

Emil Dicã, pe Jiu în sus

Fost jucãtor remarcabil la Rapid Bucuresti, noul director sportiv al Energeticianul Tg Jiu (fosta ACS Sirineasa) a preluat din acest sezon aceastã functie dupã ce în campionatul trecut a fost la Pandurii Tg. Jiu. În functia de director sportiv la Pandurii a fost numit Iosif Biro.
„Ener-Jiul” au propus suporterii!

Lotul echipei Energeticianul Tg. Jiu cu domiciliul la Petrosani este în permanentã miscare. Echipa continuã sã aducã – sau sã renunte – la jucãtori, orãdeanul Vlad Rusu (28 ani), golgeterul Ligii a II-a fiind piesa de rezistentã a echipei antrenatã de Cristian Dulca. La meciul amical din week-end-ul trecut, 2-0 cu Unirea Alba Iulia au fost prezenti circa 200 de suporteri care au propus o… combinatie lingvisticã în „Energeticianul” si „Jiul”, prin a fi ENER-JIUL.  Se mai sperã cã de la  anul echipa va prelua numele de Jiul.
GENU TUTU

3 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a. Pregãtiri / A mai rãmas o sãptãmânã!

 • 26 iulie 2018 la 19:33
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !

 • 26 iulie 2018 la 22:33
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani !!!

 • 29 iulie 2018 la 15:12
  Permalink

  Energeticianul Tg. Jiu, nu este Jiul Petrosani. Daca acest club ajunge in liga I va parasi extrem de rapid Valea Jiului. Ar fi bine ca oamenii potenti din Valea Jiului sa preia echipa Jiul Petrosani, cu rabdare pot construi aici o echipa buna. Se pot castiga bani din fotbal, cu rabdare si creier.
  Laudabila activitatea inceputa de Damian Militaru&Co. la scoala de fotbal, pe care o au. Aceasta este solutia pentru Valea Jiului si nu propasirea temporara pe stadionul din Petrosani, a unor samsari.

Comentariile sunt închise.