Fotbal, Liga a II-a Obiectiv îndepãrtat

Anuntatã la începutul sezonului ca o potentialã candidatã la promovare, echipa ACS Energeticianul (aflatã la al 4-lea antrenor a actualului campionat!) pierde acum a doua oarã pe teren propriu… Golul a venit rapid, la prima actiune de atac a oaspetilor.
Gazdele ies timid la atac, Vlad Rusu (min. 14) îl încearcã de la 20m pe Vâlceanu, apoi Neacsu (min. 16) zguduie transversala cu un sut puternic de la 18m! Gazdele mai au o ocazie în min. 26, când Stoenac trimite de la 21m, portarul Vâlceanu prinde ezitant, dar pânã la urmã retine balonul.
Dupã pauzã, tot gazdele au douã ocazii în min. 48 prin Stoenac, scãpat singur cu Vâlceanu si în min. 56 prin Vl. Rusu care din 6m, trimite cu capul în bratele lui Vâlceanu, apoi Neacsa. min. 69 gest necugetat a lui Cosmin Achim, care îl loveste fãrã minge pe Robert Ion si este eliminat. Vl. Rusu putea aduce egalarea în min. 75 trimitând milimetric pe lângã poartã, dar ultima ocazie apartine tot oaspetilor, în min. 88 sutul lui Horsia fiind respins în corner de portarul Bg. Miron. Urmeazã un meci dificil, cel cu Sportul Snagov…
ASU Poli Timisoara – UTA 2 – 2, gazdele neputând remonta de la 0 – 2 (era minutul 40).

FC Arges – Dacia Unirea Brãila 4 – 1, lectie de fotbal a echipei lui Emil Sãndoi, cu dubla lui Ionut Serban pânã la 2 – 0.

Cu Florin Bratu pe banca tehnicã, Aerostar Bacãu reuseste o victorie de moral, 2 – 0 cu Ripensia Timisoara.

La limitã si cu emotii, Metaloglobus Bucuresti – CS Balotesti 1 – 0, la fel Luceafãrul Oradea – Pandurii Tg. Jiu 1 – 0, gazdele câstigând cu un gol marcat de Codoban în min. 81.

Scor pe Cluj Arena, în preambulul etapei, U Cluj – ACS Poli Timisoara 4 – 0.

Desi a egalat la 1 – 1, Daco Getica Bucuresti a cedat, 1 – 2 la CS Mioveni, toate golurile fiind marcate în prima parte a meciului.
GENU TUTU

Un comentariu la „Fotbal, Liga a II-a Obiectiv îndepãrtat

  • 29 octombrie 2018 la 20:06
    Permalink

    Vrem modernizari la stadionul Jiul Petrosani (ex. tabela de marcaj electronica , scaune de plastic , nocturna , … ) !

Comentariile sunt închise.