Fotbal, liga a II-a / Energeticianul – ASU Poli Timisoara 2 -1 Tg. Jiu / Douã goluri în douã minute

Început de partidã cu ”studiu pe subiect”, cu aproape 400 de spectatori în tribune, dintre care vreo 150 veniti de la Timisoara.
Oaspetii sunt primii care amenintã poarta Energeticianului, cu golul de la 30 m expediat de Bozian, retinut de portarul H. Moldovan. Trei minute mai târziu, în replicã, Drugã trimite o ”bombã” de la 25 m spre vinclu, dar portarul Murariu respinge. În minutul 31 Vl. Tudorache creeazã o fazã  spectacol prin driblinguri ametitoare dar golul este apãrat de portarul timisorean de 19 ani, Rares Murariu.
Presiunea gazdelor este tot mai evidentã, astfel cã va fi 1-0 în minutul 36, când Nicoarã suteazã în gol de la 11 m. Dupã doar douã minute, Stoenac trimite un sut de la 20m si scorul devine 2 -0. Bozian putea reduce din scor în minutul 40, dar lovitura liberã de la 18m este prinsã de H. Moldovan. La reluare timisorenii mai echilibreazã jocul, noul intrat Ignea (min. 48) trage puternic dintr-o loviturã liberã de la 25m, dar din nou portarul H. Moldovan se remarcã.
În minutul 56 golgeterul V. Rusu iese si el la rampã cu un sut razant pe lângã poartã, apoi în minutul 64 vine golul timisorean marcat de Schieb din pasa lui Ignea. Vin momente bune pentru bãnãteni, cu un sut excelent a lui Vidrãsan (min. 65) parat de H. Moldovan, Bozian trimitând si el de pe la 11 – 12m pe lângã poarta Energeticianului.
Gazdele se apãrã pe douã linii, încercând sã conserve rezultatul, Vlad Rusu având totusi o zvâcnire spre final, trage din unghi, dar scorul rãmâne 2 – 1. Energeticianul obtine sase puncte dupã primele douã etape, anuntând un meci derby în etapa a 3-a la ”U” Cluj.
GENU TUTU

Un comentariu la „Fotbal, liga a II-a / Energeticianul – ASU Poli Timisoara 2 -1 Tg. Jiu / Douã goluri în douã minute

  • 13 august 2018 la 22:37
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani !

Comentariile sunt închise.