Fotbal, liga a II-a / Aerostar Bacãu – ACS Energeticianul Tg. Jiu 1 – 1 (0-0) / O gurã de oxigen

Plecatã la drum dupã un 0-2 acasã cu ”U” luj, echipa lui George Zima a reusit la Bacãu un rezultat de egalitate ce o mentine în zona de mijloc a clasamentului. Gazdele au punctat în min. 32 prin Buhãcianu, golgeterul echipei, în urma unei pase venite de la Ciocâlteu. Dupã pauzã oaspetii au jucat cu mai mult curaj, ajungând de multe ori în situatii de a marca. S-a întâmplat în min. 85, când Alex Popescu a reluat un gol, dupã un corner executat de Neacsa. Oaspetii au terminat meciul în zece jucãtori, dupã eliminarea lui Guiti (min. 89), ca urmare a unui fault în postura de ultim apãrãtor. La finalul jocului, antrenorul George Zima a declarat: ”Este important cã am depãsit socul înfrângerii cu ”U” Cluj. A fost o partidã disputatã, mã bucur cã echipa noastrã a gãsit echilibrul necesar de a contracara adversarul”.
Aerostar Bacãu – ACS Energeticianul 1-1
Aerostar Bacãu (antr. Florin Bratu): Udeanu – Tenea, Visinar, Al. Ichim, D. Drugã – Tãbãcariu, I. Chirilã (min. 67 D. Boateng), H. Ilie, Ciocâlteu – Vraciu, Buhãcianu (min. 75 Al. Pop).
ACS Energeticianul Tg. Jiu (antr. George Zima): Axinte – Vl. Tudorache, Guiti, D. Lung, A. Dragu – Cenaj, Cl. Petrus, Gunie, Neacsa – Vl. Rusu, C. Ionicã (min. 75 Al. Popescu).
Arbitru: Marius Omut – Satu Mare
Golurile: 1-0: Buhãcianu (min. 32) din pasa lui Ciocâlteu.; 1-1: Al. Popescu (min. 85) din cornerul lui Neacsa.
Destule surprize
În etapa a 23-a, ACS Poli Timisoara – Luceafãrul Oradea 1-1, oaspetii având un jucãtor eliminat, iar gazdele au ratat un penalty.
U.T.A a pierdut cu 0-1 la Ripensia Timisoara dupã un joc slab, fiind prima înfrângere în campionat a arãdenilor în fata unei echipe din Timisoara.
Gueye Mansour, fost si la ACS Energeticianul Tg. Jiu, a marcat golul victoriei Ripensiei în meciul cu U.T.A.
Academica Clinceni nu se lasã, 2-0 la (aproape) condamnata Dacia Unirea Brãila.
Farul Constanta (antrenor Petre Grigoras) se stinge tot mai evident, dupã 1-2 pe teren propriu cu liderul Sportul Snagov.
Condamnatã la retrogradare pare a fi si Daco Getica Bucuresti, dupã 1-2 acasã cu CS Balotesti.
Desi au condus cu 1-0 si 2-1 Pandurii Tg. Jiu nu au reusit în final decât un 2-2 la CS Mioveni.
GENU TUTU
Foto liga2.ro

Un comentariu la „Fotbal, liga a II-a / Aerostar Bacãu – ACS Energeticianul Tg. Jiu 1 – 1 (0-0) / O gurã de oxigen

  • 3 martie 2019 la 20:37
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani !!!

Comentariile sunt închise.