Fotbal. Dezvãluiri / CÂRDÃSIE ÎN TREI. SAU ÎN PATRU?

De obicei nu mã aventurez în comentarii din afara fotbalului nostru local, are cine sã o facã în presa centralã. Dar atunci când joacã (mai joacã?!) echipa Nationalã ori cele de club din Europa, inima îti dã ghes sã mai zici câte una. Cã vorba aia, hârtia suportã destule…

Pentru cã Steaua rãmâne o echipã de nivel national peste oricare alta, o echipã la care au jucat si antrenat destui jucãtori din Valea Jiului, ne oprim asupra ei, devenitã un caz al absurdului.

Gabi Tamas s-a revoltat, pe bunã dreptate, cã betia lui de acum doi ani, a fost tratatã cu altã unitate de mãsurã, decât dezertarea lui Hamroun de acum. Dar interesele obscure ale puscãriasului ortodox Gigi Becali, depãseste filozofia religiei. Vizând doar propulsarea lui Hamroun, golãnasul algerian, spre o echipã din Qatar, ce ar da multi bani pe el, ciobanul din Pipera a sugerat (si a impus) cã dezertorul trebuie iertat pentru derapajul de acum o sãptãmânã!? Antrenorul ãla fãcut pres de toatã lumea (care nu priveste în ochi niciodatã pe nimeni), inclusiv de sefii lui, Anamaria Prodan si Gigi Becali, n-a luat nicio atitudine.

A zis sefu, asa-i bine!

Vezi Doamne, milosul Becali s-a gândit cã Hamroun trebuie sã asigure viitorul sãu si al familiei sale, placã pusã mereu de smecherii ce patroneazã fotbalul. Ãia care în acest mod explicã trãdãrile din fotbal, îmbrãcându-le mai apoi în roba grijii pentru viitor a sãracului fotbalist. Pe tridentul Becali – Prodan – Reghecampf, nu-l intereseazã, fotbalistic nimic, în afarã de bani. Pãi cum sã nu-l ierti pe Hamroun,  când în joc e suma de 2.500.000 de dolari, care trebuie luatã de la qatarezi? Caz în care omul trebuie protejat si afisat pe ecranele competitiilor europene, un fost cum se spune, sã dea bine la imagine pentru a lua banii arabilor.

Pe Hamroun oricum îl doare în spit de Steaua si de cei ce compun acestã adunãturã nedemnã, urmasã a lui Constantin, Sãtmãreanu, Lãcãtus, Balint, Belodedici, Hagi, Boloni si ceilalti.

Delapidatorii ãstia morali de la Steaua, s-au cum s-o mai numi echipa asta din Bucuresti, au trecut peste orice principii si de aici se va alege praful. Tin minte cã asemenea compromisuri fãcea si Alin Simota la Jiul, în anii 2000 când îl ierta pe machitorul ãla de Gabi Apetrei, doar pentru motivul cã era, într-adevãr, o cãrutã de talent, mergând pânã într-acolo încât l-a dat afarã din cauza lui pe antrenorul Gigi Multescu!

Mãcar ãstia la Steaua sunt pe-o mânã si continuã sã-si trateze suporterii ca pe niste vaci ori boi.

Genu TUTU