Fostul primar din Bănița, [ Ionel Burlec și-a dat demisia din Consiliul Local ]

I onel Burlec, fostul primar de la Bănița a demisionat miercuri din forul local. Primarul Marc spune acum că va intra în Consiliul Local următorul pe listă.

Ionel Burlec a fost primar la Bănița, dar la ultimele alegeri a ajuns doar consilier local pe listele PNL. A demisionat, însă, miercuri, iar primarul spune că nu știe din ce motiv. „Nu știu. Este decizia dumnealui. Nu a fost forțat, e o decizie proprie. Nu știu de ce
s-a retras. Din câte am înțeles, și-a luat Ordonanța de la mină și, probabil, ceva l-a determinat”, a spus Petru Marc, primarul comunei Bănița. Ionel Burlec nu a putut fi contactat, pentru că se află izolat la domiciliu. „Ieri am rămas surprinși când a sunat-o pe doamna secterară de la primărie. Deși avea vaccinul făcut, am înțeles că s-a simțit rău și și-a făcut testul COVID”, a mai precizat actualul primar al comunei Bănița. Următorul pe liste și care ar urma să intre în Consiliul Local de la Bănița este, așa cum spune primarul, Lascu Crăciunesc. Ionel Burlec a fost primar, mai apoi consilier județean, viceprimar la Bănița, iar acum era consilier local.
Diana Mitrache