Membrii si simpatizantii PSD care au participat astazi, in prima zi a lunii iunie 2017, la obisnuita intrunire de joi a Organizatiei PSD Lupeni pot spune ca au avut sansa de a asista la o sedinta a… Senatului României. Asta deoarece oaspeti de seama ai uneia dintre cele mai puternice organziatii PSD din România au fost 3 senatori ai României: senatorul Liviu Marian Pop (fost secretar de stat in Ministerul Educatiei si fost ministru al Dialogului Social in Cabinetul Ponta), senatorul Viorel Salan (fost comandant al Jandarmeriei din judetul Hunedoara) si senatorul Cristian Resmerita (presedintele Organziatiei PSD Lupeni). Acestora li s-a adaugat si deputatul Laurentiu Nistor (presedintele Organziatiei judeten a PSD Hunedoara).20170601_173213
Vizita acestor oameni politici, reprezentanti ai marii familii social-democrate din Parlamentul României, a avut un scop bine definit: SUS?INEREA CANDIDATULUI PSD LUCIAN RESMERI?A pentru alegerile partiale din 11 iunie 2017 de la Lupeni.
”Am fost prezent de mai multe ori in municipiul Lupeni si vreau sa va spun ca sunt incântat de evolutia pe care o vad in aceasta localitate a tarii. Vreau sa-i felicit pe cei care au condus pâna acum Primaria municipiului Lupeni, cu devotament si pasiune. ?tiu ca aceste caltati le are si tânarul, dar la fel de energicul nostru candidat, Lucian Resmerita. In sustin pe Lucian Resmerita cu toata convingerea n aceste alegeri si va asigur ca-l voi sustine si in calitatea mea de senator, dupa ce Lucian Resmerita va fi ales primarul municipiului Lupeni. Proiectele de dezvoltare ale acestei localitati trebuie sa continue, iar Lucian Resmerita are, in acest sens, intregul sprijin al echipei PSD”, a declarat senatorul Liviu Marian Pop.
Declaratii similare, in ceea ce priveste sustinerea oferita candidatului PSD pentru functia de primar al municipului Lupeni au oferit si ceilalti parlamentari ai judetului Hunedoara, care au participat astazi la sedinta PSD Lupeni.
”Sustinerea primita din partea domnului Liviu Marian Pop, sustinerea primita din partea domnului senator Viorel Salan, sustinerea primita din partea domnului presedinte Laurentiu Nistor, sustinerea primita din partea senatorului Cristian Resmerita, dar si a altor personalitati ale vietii politice din România ma onoreaza. Având garantia sprijinului acestor oameni, dar si a altor lideri ai PSD, având de partea mea increderea cetatenilor municipiului Lupeni, ma fac sa fiu mult mai optimist in ceea ce priveste pespectivele de dezvoltare ale municipiului nostru in anii care vor urma. Le multumesc tuturor si le promit ca voi onora asteptarile pe care toti oamenii le au de la mine”, a declarat, la rândul sau, Lucian Resmerita.
Impreuna cu oaspetii de astazi, echipa de campanie a lui Lucian Resmerita au fost prezenti si pe strazile din Lupeni, unde au purtat discutii cu cetatenii.