Actualitate

Fosti mineri pãcãliti sã plãteascã pentru recalcularea pensiilor

 

Un individ a fost prins de ofiterii Serviciului Judetean Anticoruptie Hunedoara dupã ce le-a cerut bani mai multor pensionari mineri din Valea Jiului, pentru a le ”urgenta” recalcularea pensiilor. Individul i-a pãcãlit pe ortaci cã are ”relatii” la Casa de Pensii Petrosani si-i poate ajuta.
Ofiterii anticoruptie din cadrul Serviciului Judetean Anticoruptie Hunedoara  l-au prins pe individ, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara a decis, marti, sã-l trimitã în judecatã pentru trafic de influentã în formã continuatã. Politistii au stabilit cã  individul reusit sã pãcãleascã cinci fosti mineri cu sume cuprinse între 100 si 150 de lei. Suspectul, P.L., nu este angajat al Casei de Pensii Petrosani si nici nu avea legãturã cu institutia.
”În fapt, în cursul lunii februarie 2017, sustinând cã are cunostinte la Casa de Pensii Petrosani,  inculpatul P.L., persoanã fãrã calitate specialã, a primit de la numitii L.T, C.I., S.C. si S.G. câte 100 de lei respectiv 150 de lei de la V.A., promitându-le cã le va facilita urgentarea recalculãrii dreptului de pensie, prin intermediul relatiilor pe care le are la Casa de Pensii Petrosani”, aratã anchetatorii Serviciului Judetean Anticoruptie Hunedoara.
Maximilian Gânju

4 comentarii la „Fosti mineri pãcãliti sã plãteascã pentru recalcularea pensiilor

  • bine le a facut smecherul pacat ca nu i a taxat cu macar 1000 lei pe fraierii astia care se cred mai presus de alti pensionari in locul procurorilor i asi inculpa si pe ..grabiti.. astia bagati la dare de mita sa se invete minte sa nu fie ei mai smecheri ca altii care isi asteapta randul cuminti si umiliti de sistem

  • inseamna ca si resmerita care a pacalit pensionari de nenumarate ori trebuie bagat in aceiasi oala

Comentariile sunt închise.