Fonduri europene pentru dotarea primãriilor cu utilaje

Uniunea Europeanã a pus la dispozitia României sume de bani impresionante. Sunt disponibile  fonduri pe toate axele de dezvoltare.
Trebuie doar ca autoritãtile sã scrie proiecte si sã acceseze banii europeni.  Un astfel de exemplu vine de la Uricani, acolo unde autoritãtile locale au noroc cu fondurile europene pentru a putea achizitiona o autoutilitarã multifunctionalã pentru serviciile publice.
”Acest utilaj de tip camionetã va fi dotat cu o lamã pentru deszãpezire, o sãrãritã, o remorcã, o perie pentru mãturat strada si un bazin pentru stropit. Chiar dacã este o camionetã de dimensiune  micã, utilajul multifunctional va ajuta foarte mult  administratia localã în  executarea lucrãrilor edilitare si de curãtenie de pe domeniul public al orasului Uricani”, spune Dãnut Buhãescu,  primarul orasului Uricani.  Contractul semnat de primar la sediul ADRVEST presupune acordarea de fonduri europene  gestionate de A.F.I.R.  Valoarea contractului este de 419.442,59 lei din care  contributia Primãriei orasului Uricani este de 66.011,84 lei.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Fonduri europene pentru dotarea primãriilor cu utilaje

  • 22 mai 2019 la 22:00
    Permalink

    ar fii binevenite cateva Suv-ri puternice 4×4 ptr ca angajatii primariei sa urce la cabane fara probleme

Comentariile sunt închise.