Flori si zi liberã pentru angajatele de la Petrila

Angajatele care lucreazã în servicii în domeniul public din orasul Petrila au avut parte, ieri, de o surprizã. La prima orã a diminetii, chiar în momentul în care trebuiau sã afle unde sunt distribuite pentru curãtenie, primarul Ilie Pãducel a venit în fata lor si le-a oferit câte o floare, urându-le “La multi ani!” cu ocazia Zilei Femeii. Mai mult, toate angajatele au primit liber, iar colegii lor, bãrbati, au preluat si sarcina femeilor.
“Este Ziua Femeii, iar doamnele, în aceastã zi, meritã toatã atentia noastrã, a bãrbatilor. Le-am oferit o floare, un gând bun si le-am lãsat libere pentru a putea petrece aceastã zi minunatã alãturi de familie”, a declarat Ilie Pãducel, primarul orasului Petrila.

Mii de flori pentru femeile din Lupeni
Doamnele si Domnisoarele din municipiul Lupeni au fost felicitate de ziua lor de bãrbatii din Organizatia PSD Lupeni, în fruntea cãrora s-au aflat deputatul Cristian Resmeritã si primarul Cornel Resmeritã. Într-o atmosferã de sãrbãtoare orasul a fost inundat de mii de flori oferite femeilor de cãtre deputatul Cristian Resmeritã, însotit de un grup numeros de membri ai Organizatiei PSD Lupeni.
“Doresc si pe aceastã cale sã le multumesc doamnelor si domnisoarelor din municipiul Lupeni si din întreaga Vale a Jiului pentru tot ce fac pentru noi bãrbatii, sã le urez multã sãnãtate, sã fie iubite în fiecare zi si fericite alãturi de cei dragi! La multi ani!”, a declarat deputatul Cristian Resmeritã
Diana Mitrache