Flăcări din cauza unui aragaz nesupravegheat

Mai multe cotețe și dependințe au ars ca o torță marți seara la Petroșani. Incendiul s-a produs în zona Cartierului Aeroport, peste linia de cale ferată și pompierii spun că cineva a lăsat un aparat de gătit nesupravegheat.
A fost panică, marți seara, la Petroșani, când, imediat după lăsarea întunericului, în apropierea unei stații de carburanți, dar și a liniilor de înaltă tensiune, au luat foc mai multe cotețe. În acel loc stau oameni și animale, ori păsări, însă, așa cum spun pompierii care au ajuns imediat la fața locului, nimeni nu a avut de suferit. Focul, însă, a mistuit o bună parte din construcțiile improvizate acolo.
„În jurul orei 18,00, detașamentul de pompieri Petroșani a fost solicitat pentru a interveni la stingerea unui incendiu la anexele gospodărești din zona Aeroport, vis-a-vis de Rompetrom. Echipajele au constatat că focul nu a făcut victime. Intervenția a fost dificilă din cauza liniilor de înaltă tensiune de 2.700 KV. A ars aproximativ 200 mp, iar în urma anchetei, cauza probabilă este un aparat de gătit lăsat nesupravegheat”, a spus Mihai Cseke, șef Gardă Intervenție/stingere Detașamentul de pompieri.
În Cartierul Aeroport, peste linia de cale ferată locuiesc în cotețe improvizate, oameni și animale, ori păsări. Din fericire, incendiul nu a mistuit decât construcțiile.
Diana Mitrache