Fiul regelui manelelor rãmâne sub control judiciar

Magistratii Judecãtoriei Petrosani au amânat pronuntarea cu privire la contestatia manelistului prin care cerea sã fie cercetat în libertate în dosarul în care acuzat cã ar fi agresat o  tânãrã.

Copilul celebrului manelist, Nicolae Gutã, este cercetat penal sub control judiciar pentru tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violente si amenintare, dupã ce ar fi agresat, în noaptea de Înviere, o tânãrã în clubul Keops din Petrosani. Nicolae Gutã junior a contestat mãsura preventivã a procurorilor la Judecãtoria Petrosani, dosarul sãu fiind analizat ieri de magistrati, însã, argumentele sale vor fi analizate de magistrati urmând ca astãzi sã fie datã solutia cu privire la solicitare. În cazul în care nu va avea câstig de cauzã, Nicolae Gutã junior poate ataca decizia instantei de la Petrosani la instanta superioarã.

Potrivit tinerei care sustine cã a fost agresatã de Nicolae Gutã junior, manelistul i-ar fi dat cu o sticlã în cap si ar fi amenintat-o. Scandalul a fost aplanat de angajatii de pazã ai clubului care l-au dat afarã pe manelist. Victima a mers la Spitalul de Urgentã din Petrosani pentru acordarea de îngrijiri medicale, dupã care a depus o plângere la Politia Petrosani.

Maximilian Gânju

2 comentarii la „Fiul regelui manelelor rãmâne sub control judiciar

 • 12 mai 2016 la 08:26
  Permalink

  barbat adevarat, da cu sticla-n cap femeilor. vai de capul lor de ciori. numai in cârd sunt barbati

 • 12 mai 2016 la 11:44
  Permalink

  Un lucru imi este extrem de clar ! Oligofrenicul asta este prea prost sa traiasca-n libertate.
  In general aceasta este problema copiilor sarcilor bogati.
  Lipsa de educatia moral-civica, naste astfel de tampiti cu acte in regula!
  Practi reperele morale in aceste familii de taranoi flamanzi imbogatiti dupa revolutie, sunt zero in Romania.
  Sper ca justitia sa dea dovada de moralite si nu de intere financiare personale, pentr-ca astazi nu stii nici o data cand te viziteaza DNA-ul, ori cat de mare ai fi in functie.
  O sa urmarim cu interes cazul !!!

Comentariile sunt închise.