Filmul ”Octav”, proiectie gratuitã la Petrosani, în prezenta actorului Marcel Iures

Primãria municipiului Petrosani informeazã cã, unul dintre cele mai apreciate filme românesti ale anului 2017, ”Octav”, în regia lui Serge Ioan Celibidachi, cu actorul Marcel Iures în rolul principal, ruleazã joi, 19 octombrie 2017 si la Petrosani.
Primãria si Consiliul local al municipiului Petrosani au subscris acestui proiect cultural, astfel încât cinefilii din Petrosani vor putea viziona GRATUIT  (în limita locurilor disponibile în salã), pe 19 octombrie 2017, de la ora 19,00 la teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu”, apreciata peliculã cinematograficã româneascã.
”Ne bucurãm cã putem face publicului din Petrosani acest cadou care deschide seria evenimentelor cinematografice pe care le vom organiza de acum înainte la Petrosani, pentru cã în scurt timp vom da în folosintã cinematograful din centru.  Ne bucurãm, totodatã, cã aceastã proiectie a filmului ”Octav”, un film primit foarte bine deja de publicul din tarã, îl aduce la Petrosani atât pe  regizorul Serge Celibidachi, dar si pe îndrãgitul actor Marcel Iures.  Invit cu drag cetãtenii care doresc sã vizioneze aceastã peliculã cinematograficã, la proiectia specialã din 19 octombrie, care va fi gratuitã,costurile fiind preluate de Primãria Petrosani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.